×
MENU
Ennui Protection

Ennui Shock Sleeve Pro Albue Beskytter

DKK 449,-
 
(2)
Zoom
Video
Størrelse: L/XL
L/XL
På online lager (3 par)
1 par

Antal

1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+

Antal

1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+

Antal

1 par
2 par
3 par
Begrænset antal tilgængelig
  Gem til senere
Fra samme mærke
Beskrivelse

Selv om Shock Sleeve Pro albuebeskytter fra Ennui muligvis ikke har samme beskyttelsesniveau som en tykt polstret, hard-cap beskytter, gør de helt klart op for det med på den måde, de giver dig bevægelsesfrihed, når du dyrker action sport.

Et strækbart, strikket bomuldsærme er monteret indvendigt med silikonestrips for at forhindre, at albuebeskytterne glider af samt at sikre et tæt fit, og at pads'ene holdes på plads hele tiden. Der er monteret et unikt udviklet materiale - SPC - der er genistregen fra både udviklingsholdet hos Ennui/Powerslide og gutterne på MyFit - som laver skate liners til Powerslide.

Dette materiale absorberer ikke bare stødet, menspreder det også gennem hele konstruktionen - hvilket sikrer, at belastningen på dine led er begrænset så meget som muligt. Pro versionen fås med et slidfast Kevlar lag, som giver mere fleksibel komfort og beskyttelse end ikke-pro versionen, og giver endnu mere bevægelsesfrihed.

En klar fordel ved denne soft-shell beskyttelse er både den lave vægt og også evnen til at blive beskyttet under dit almindelige tøj - Som lader dig se stilfuld ud, mens du stadig er fuldt beskyttet.

Ud over beskyttelse mod sammenstød giver pro versionen også beskyttelse fr glid med det stærke, slidfaste Aramid fiber cover. Et smart valg for downhill longboarders og speed skaters. Pro modellen er også en del lettere end ikke-pro versionen og vejer næsten ingenting.

anmeldelser  
 
(2)
Producto de muy buena calidad, superó mis Expectativas, el material súper resistente y cómodo!
Marissa I. L. B. (Tuxtla Gutiérrez)
16-10-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Nos alegra leer su comentario y que le haya gustado el producto. Un gran saludo y esperamos verle de nuevo pronto en nuestra web :-) / Soraya
Vis alle 2 anmeldelser