Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Seba skates

Seba FR3 80 Freeskates

DKK 1.449,-
 
(17)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

Gode Seba freeskates med masser af lækre detaljer - passer til de fleste behov. Seba FR3 80 freeskates leveres med en ny liner og en justerbar klinge. Udover at være udstyret med 80mm 85A Street King hjul og to spænder, er denne Seba rulleskøjte også kompatibel med 310 og 325 frames. Overfladen på lineren i FR3 er derudover lidt blødere end FR1 og FR2, og du kan justere klingen i tre forskellige positioner.

Denne skøjte er født med Sebas X2R klinge, som giver dig en unik mulighed for at køre med enten flat eller et mildt rockered setup. Det flade setup giver dig stabilitet ved højere hastigheder, hvorimod det milde rockered setup giver dig god manøvredygtighed og kortere venderadius, som er eftersøgt blandt slalomkørere.

Specifikationer
Hjuldiameter:
80mm
Hjul hårdhed:
85A
Hjulbase:
243mm
Frame-materiale:
Aluminium
Lukkemekanisme:
Snøre, 2x Spænde
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Frame-type:
Rockered setup
Anbefalet til:
Freestyle skating
anmeldelser  
 
(17)
Desværre oplever jeg en dårlig pasform i en grad, så det gør ondt at have skøjten på. Størrelsen er god nok. Synes også de er lidt svære at spænde. Jeg bruger stadig mine gamle slidte i stedet selvom det er over et år siden jeg købte seba fra3 80. Den er sikkert fin nok, hvis den passer. Prøv den før du køber.
rasmus kaysen kier
28-03-2019
Bedømmelse: 3 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Svar fra SkatePro:  Vi er kede af at høre at rulleskøjterne ikke passede til dig. Vi er helt enige med dig at man bør prøve rulleskøjterne inden man går for godt i gang med at køre på dem. Generelt foreslår vi at man prøver freeskates indendørs 15-25 minutter inden man beslutter sig, for at få den helt rigtige følelse. Mange tak fordi du vil give andre et god råd med på vejen og fordi du brugte tid på at dele din oplevelse :)
/Mads
Tusen hjertelig takk for rask levering og kvalitet av produkter.!Jeg har bestilt flere ganger og var veldig fornøyd med alt! Topp butikken!
Igor Gubar (Haugesund)
25-04-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Not best quality
Henrikas Germanavicius (hertfordshire)
02-05-2018
Bedømmelse: 3 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Svar fra SkatePro:  Hi Henrikas,
I see that you didn't contact us regarding this matter. Could you do this so we can help you with this? /Justin
Toppen men lite svårt och byta hjul. Men fick hjälp i butiken
Tomas Bolting (Malmö)
05-09-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Vis alle 17 anmeldelser