MENU
×
Tilbage |

Tempish Floorball Taske

DKK 129,-
Tempish
Zoom
Vælg farve 
Sort
orange
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Et must have for floorball spillere. Floorball tasken fra Tempish kan have op til 3 stave med en max længde på 100 cm. Den har en lille sidelomme til værdigenstande og en skulderrem for nem transport.

Anmeldelser

Den har jeg ikke været helt tilfreds med. Jeg havde den med til turnering i Gøteborg, og det kunne den ikke holde til. Den revnede ved bladet. Tasken var for stor til mine stave men der står one size inde på varen. Det var en julegave fra min morfar. Venlig hilsen Bror Tommerup (Jeg er tolv år)
Knud Tommerup
15-01-2018
Bedømmelse: 1 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Svar fra SkatePro:  Vi er kede af at høre at din nye hockeytaske er gået i stykker så hurtigt. Dette er selvfølgelig ikke meningen. Hvis du sender os et par billeder af tasken og der hvor den er revnet, vil vi rigtig gerne kigge nærmere på dette og finde en løsning. Billederne kan sendes til Email@skatepro.dk /Frede
Does what is says it will do ! Good design, adjustable carry handle, slightly too big for just one stick but also holds a couple of balls and has a small zipped pouch that would be good for a wallet and phone if needed. Great for my son to carry his stick to school.
Mrs C. (Farnham)
18-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)