Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
Seba skates

Seba Deluxe Frame

(2)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

Højkvalitets freeskate klinger i ekstruderet aluminium i et stift, stærkt og præcist design. Hjulbolte med gevind. Vælg selv din foretrukne hjulstørrelse.

Seba Deluxe Framet er tilgængelig med forskellige akselafstande for at tilbyde dig det optimale mix af lavt tyngdepunkt, manøvredygtighed og et stramt look. Framesættet kan monteres på enhver freeskate boot, hvor monteringshullerne er enten 150, 165 eller 180mm fra hinanden.

anmeldelser   (2)
Har en Seba Deluxe Frame 243mm fra et par Seba Trix 1, da den skøjte udkom. Men købte så en 231mm klinge da det passer bedre til mig og det jeg vil med mine rulleskøjter. Men 231mm klingen har et dårligere finish end 243mm, der nogle pletter hvor den ikke er malet ordenligt og man kan se metallet, så det trækker ned, funktionelt er der dog ingen forskel. 231mm har et mat finish og helt sort bogstaver med en hvid kant. 243mm har et glossy finish, SE er røde og BA er grå. Men den får altså kun 4/5 stjerner fordi den ikke er malet ordenligt, det er dog ikke steder man kan se, men det virker bare mere sjusket end med den oprindelige klinge.
Karsten Bak Andersen (Årslev)
17-08-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Ramen må kosta mycket men är helt klart värd pengarna. Köpte den till mina Seba Trix 2 i en storlek mindre än min original-ram och gick då samtidigt ner en hjul-storlek. Jag har små fötter och kände att original-ramen var aningen för lång och att köpa denna var ett av mina bästa beslut. Begränsningarna jag kände innan är puts väck och jag fick en helt annan kontroll på min åkning. Nu blev det riktigt roligt att åka igen och vissa tricks som jag hade problem att utföra innan blev nu hur lätta som helst... Toppen-nöjd!
Linda Petersson (Färjestaden)
16-03-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)