Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
Fischer Sports

Fischer Sprint Crown IFP Jr 17/18 Langrendsski

DKK 799,-
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Beskrivelse

17/18 udgaven af Fischer Sprint Crown IFP Jr klassiske ski til børn og juniorer som ønsker en god og stabil langrendsski med en ægte trækerne med let air channel konstruktion. Dette års udgave har IFP (Integrated Fixation Plate) pladen monteret for nemt at kunne installere Fischer Turnamic bindinger (kun Turnamic bindinger kan bruges).

Disse klassiske langrendsski til juniorer er voksfrie og designet med mønstre under fodområdet (Fischer kalder dette Crown). Denne måde at få ubesværet trækkraft er en perfekt måde til at starte med at lære glæden ved at stå på ski i backcountry.

Børn er lærenemme, men det er også afgørende at give dem en god oplevelse med at lære langrendsskiløb. God trækkraft er en meget vigtig del af at gøre det, så Sprint Crown er et perfekt valg til børnene.

Skistøvler kompatible med Turnamic bindinger er: Turnamic skistøvler, støvler med Rottefella NNN ydre sål, Salomon Prolink skistøvler.

Anbefalet længde for børn: Vælg en ski som passer til skiløbers vægt + en skilængde som er ca. 10cm højere end personlængden.

Skilængde vs skiløbers vægt:
90cm - <24kg
100cm - <24kg
110cm - <24kg - 29kg
120cm - 25kg - 34kg
130cm - 25kg - 34kg

Bemærk: Ved køb af både ski og bindinger hos os monterer vi dine bindinger gratis. Hvis nødvendigt, tilføj din støvlestørrelse som en kommentar til din ordre.

Specifikationer
Kompatible bindinger:
Turnamic
Sål (Base) Type:
Kroner
Voks:
Voksfri
Binding:
Ikke inkluderet
Ski type:
Klassisk
Ski vægt:
980
Ski kerne:
Air Channel
Ski sål:
Sintec, Crown Tec
Ski Indsving:
51/47/50mm