MENU
×
Tilbage |

Orangatang Kegel Longboard Hjul

DKK 139,-
Orangatang Hjul
Zoom
Vælg diameter + hårdhed 

Beskrivelse

Orangatang Kegel er en god smutvej til høj fart. Med en stor diameter på 80mm genererer hjulet høje roll hastigheder mens en moderat bredde på 56 mm giver en fin balance mellem trækkraft og slide respons.
Ydrelæbens lige profil er bøjelig nok til at sørge for godt greb og samtidig sikre ensartet præstation som hjulet slides. Den kortere indre læbe har en indadvendt facet for bedre trækkraft og forudsigelige drifts. En fuldt eksponeret 46mm kerne med et dybt "dal" formet tværsnit reducerer vægten og giver samtidig god acceleration, masser af momentum, og sprøde slides.

Specifikationer

Hjuldiameter:
80mm
Hjulbredde:
56mm
Hjul per pakke:
1
Kuglelejer og spacers:
Ikke inkluderet
Hjulmateriale:
PU støbt
 

Anmeldelser

Superfedt downhillhjul! Jeg kan klart anbefale dette hjul, også selvom at vi bor i et mindre bakket land. Rullehastigheden vil være markant højere til både DH og Cruise på trods af det mindre kuperet landskab. Kan også bruges til meget hurtig freeride, da uretanen er ret smooth. Den bløde uretan sikrer et rigtig godt grip sammen med den meget skarpe kant, som vil bore sig ned i asfalten og give ekstra modstand.
Christoffer Kenter SkatePro Team Rider (København Ø)
28-12-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Men der er ikke stor nok bakker i danmark hvor man kan udnytte dens fulde fart, så hvis du skal købe et downhill hjul til danskebakker så bliv under 75 mm :)
Lasse Hjort
08-03-2015
Bedømmelse: 4 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Köpte dessa hjul då jag använder longboarden istället för cykel och jag är mer än nöjd med dessa och rekommenderar dom starkt.
Svante s. (Bollnäs)
16-08-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)