Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Rollerblade rulleskøjter og hjul

Rollerblade Endurace Pro 125 Speed Skates

DKK 4.199,-
 
(4)
Zoom
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

Rollerblade Endurace er en revolutionerende rulleskøjte, som passer til både fitnesskørere og de mere seriøse speed skaters. Ved at skabe en støvle hvor støtten (cuff'en) er aftagelig har Rollerblade gjort det muligt at bruge støvlen til begge formål. Med støtten på får man en medium støttende fitnessrulleskøjte. Tag støtten af, og du får en rulleskøjte med fokus på fart og fuld bevægelighed.

Støvlen er endvidere udviklet med henblik på en optimeret kraftoverførsel, men samtidig komfort til et fuldt marathon-løb. Rulleskøjten ventilerer rigtig godt, og kommer med en dejlig padding, som hjælper med at forkorte 'break-in' perioden.

Framen på denne model er 3WD Marathon 125 framen fra Rollerblade, som er af aluminium og skabt af en CNC maskine. Hjulbasen passer perfekt til 125mm hjul. På denne model får du Rollerblade Hydrogen hjul, lavet i USA, som kommer med hurtige ILQ-9 Twincam kuglelejer.

En unik opfindelse fra Rollerblade er DAS systemet, Dynamic Airflow Spoiler, hvilket aktivt tvinger mere luft gennem rulleskøjten, hvilket resulterer i tørre og afkølede fødder.

En tilføjet feature på Elite versionen af Endurace 125eren er den 45° spænde, som hjælper med at sikre fødderne med henblik på en større kraftoverførsel.

Bemærk: Bremse er ikke inkluderet, kun solgt separat.

Specifikationer
Støvle/Skal type:
Hård
Hjuldiameter:
3x125mm
Hjulbase:
320mm
Hjul hårdhed:
85A
Inderstøvle detaljer:
Indbygget, Ventileret, Anatomisk udformet
Lukkemekanisme:
Snøre, Spænde, Mikro-justerings spænde
Kugleleje præcision:
ILQ-9
Frame-type:
Flat setup
Frame-materiale:
Aluminium
Maks. hjuldiameter:
125mm
Støvlemateriale:
Carbon
Inderstøvle materiale:
Åndbar materiale, Skum
Cuff:
Stabil, Aftagelig, Mid-cut
Montering:
195mm
Bremse:
Ingen
Anbefalet til:
Fitness skøjtning, Speed skating, Træning skating
anmeldelser  
 
(4)
Besværlige og tidskrævende at tage på. Bl.a. fordi støvlen har aftagelig cuff og fordi de forreste snørebåndsviklinger sidder i påsyede stropper. Det er blot et spørgsmål om tid før stropperne er slidt igennem (ærgerlig sparedesign). Støvlen giver god støtte men pasformen er ikke for god. Støvlerne kommer let til at klemme midt på indersiden af foden over svangen hvor støvlen er meget hård. Skøjten har ventilationsspoiler, men har kun begrænset virkning fordi materialerne i flap, øverste spændebånd, bagerste del af støvlen og cuff har meget ringe eller slet ingen åndbarhed. Er det virkelig ikke muligt at fremstille en rulleskøjte med god åndbarhed, behagelig pasform (støvlen flekser efter foden i stedet for at foden skal forme sig efter støvlen;-) og tilstrækkelig stivhed og støtte? Systemet med 3 lige store hjul (alle 125 mm) fungerer godt. Kan bestemt ikke anbefale at købe rulleskøjter med forskellig størrelser, fordi de slides uens i højden.
Jens Mikkelsen
09-09-2018
Bedømmelse: 3 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Vis alle 4 anmeldelser