Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
Maui and Sons løbehjul

Maui And Sons Mini Sharkman Løbehjul Børn

DKK 349,-
 
(3)
Zoom
Farve: Lilla
Lilla
Pink
Sort
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

For et lille barn som prøver at lære at stå på løbehjul kan det somme tider være svært at starte direkte med et tohjulet setup. Dette er hvor Mini sharkman løbehjulet fra Maui and Sons kommer i spil.

Trehjulet bevægelse og med alt gjort så blødt og simpelt som muligt for at dit barn kan have en super god oplevelse, mens de lærer de mest basale løbehjuls færdigheder.

Dette løbehjul er lavet af lette og holdbare plastik materialer og kombineret med et aftageligt aluminium styr som gør det muligt at pakke løbehjulet væk uden at det fylder for meget.

Bemærk: Dette løbehjul har en brugervægt grænse på 110lbs (50 kg).

Specifikationer
Hjuldiameter:
2x125mm. 1x100mm
Maks. brugervægt:
50kg
Materiale:
Plast
Bar materiale:
Aluminium
Hjulprofil:
Rund
Kerne materiale:
Nylon
Kerne design:
Spoked
Kugleleje præcision:
ABEC-5
Bremse type:
Flex Fender
Samling:
Delvis samlet
anmeldelser  
 
(3)
Helt klart 5 stjerner herfra. Min datter kører på det hver dag og elsker sit løbehjul. Det geniale ved løbehjulet er at det er ens vægt der får løbehjulet til at dreje, hvilket gør at motorikken udfordres.
Chris Zander (København Ø)
16-04-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Misvisende tekst. Der bruges ikke en basal færdighed for at styre. Man styre produktet ved hjælp af kroppens balance, og ikke med styret.
Steffen talsnes christensen
10-01-2018
Bedømmelse: 1 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Svar fra SkatePro:  Vi beklager meget hvis produktet ikke har levet op til dine forventnigner. Løbehjulet er lavet på sådan en måde så det er nemt for de helt små at gå til. Dette opnåes ved at eliminere de dele der i starten kan være ustyrlige, her under et bevægeligt styr. I stedet er det bygget op så barnet kan bruge sin vægt til at dreje løbehjulet. Når det er sagt så beklager vi meget hvis produktet ikke var hvad du ønskede. Du er selvfølgelig altid velkommen til at benytte dig af vores 180 dages retur service. /Frede
Anbefaler ikke denne sykkelen. Jeg kjøpte denne til min ene tvillingjente da den andre fikk en brukt micro sykkel. Sammenlignet er maui sykkelen en dårlig opplevelse. Den er alt for løs i krengingen, så det blir lett speed wobbles og den vingler når jenta mi tar i fart. Dessuten er hjulene svært harde, så sykkelen bråker og vibrerer og er ukomfortabel. Dessuten gjør det harde bakhjulet det vanskelig å bremse. Da kan ikke jenta mi kjøre ned bakken til barnehagen, mens tvillingsøstra raser ned med sin Micro sykkel. Dette produktet er en stor skuffelse dessverre.
Torfinn dahl (Oslo)
23-07-2018
Bedømmelse: 1 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Svar fra SkatePro:  Det er synd å høre at dere har dårlig opplevelse med denne sparksykkelen. Dette er en av våre billigere modeller for de aller minste. Produktet er laget hovedsaklig for at de minste skal lære seg balanse og enkle tekniker før de går over til en sparkesykkel med 2 hjul. Denne sparkesykkelen kommer med hard hjul som du nevner. Harde hjul er mer holdbare men de absorberer mindre vibrasjon på grov asfalt som dere opplever. Så dette har du helt rett i.
//Tommy