MENU
×

Razors Genesys 7.4 Aggressive Rulleskøjter

DKK 1.499,-
Zoom
Vælg sko størrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

7.4 er den nyeste model i den populære Genesys-serie. Ligesom Dre P modellen er G7.4 fremstillet af et hårdt og langtidsholdbart materiale, som vil sørge for maksimal støtte i længere tid. Den leveres med GSs gennemtestede Featherlite 2 frame, Razors liner med overdimensionerede polstring, udskiftelig soul-frame og backslide plates med pre-formet rille der passer perfekt med rillen på framet. G7.4 er klar til at skate, når du har taget den ud af emballagen.

Specifikationer

Hjuldiameter:
56mm
Hjul hårdhed:
90A
Frame-type:
Anti-rocker setup
Støvle/Skal type:
Hård
Inderstøvle detaljer:
Aftagelig
Lukkemekanisme:
Dobbel snøre, Sikkerhed spænde
Kugleleje præcision:
ABEC-5
Grind hjul:
42mm
Støvlemateriale:
Plast
Inderstøvle materiale:
Ikke angivet
Cuff:
Stabil, Høj ankelstøtte
Montering:
UFS
Soulplate:
One-piece, Udskiftelig
Backslide plate:
Udskiftelig
Vægt:
1790g

Anmeldelser

Fine rulleskøjter - min søn har været glad for dem!
Sandra Klitte (Viby Sjælland)
30-01-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Super fede blades, de sidder godt og komfortabelt. De kører perfekt og grinder godt, det er super nemt at ligge den i top hvilket vil sige at selvom det er Razor og de er super holdbare, har de også en del flex med normal cuff. De vejer 1,8 kg stykket hvilket er helt fint, de føles ikke tunge at køre med. Fetherline 2 framet med anti rockers gør det nemt at grinde rails og lignende. Razors standart liner er lidt stiv og selve booten strammer lidt i starten, men de skal bare køres til. Jeg vil anbefale at købe dem 1 eller 2 størrelser over skostørrelse. Mht. service og levering er jeg super tilfreds, de kom efter 2 dage og jeg kunne følge min pakke fra hjemmesiden :) 5/5
Nick Starp (Brønshøj)
24-08-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Prøvde dem nettopp ut for første gang idag og jeg må si jeg er imponert! Ruller bra, railer lett som bare det og best av alt, dem er super behagelige! Allerede idag, etter første bruk har jeg lært en god del nye triks med dem. 5/5 fra meg!
Christoffer Haaland Skeie
14-06-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Riktigt sköna inlines. Jag har dock inte hunnit testa dom än. Jag har strl 41 i kor och köpte därför ett par i strl 42 nu och de passade mig perfekt. Så det kan stämma att de e mindre i strl. Ser fram emot att testa dem inom kort och jag tror att min åkning kommer utvecklas en hel del med dessa skates. Sjukt snabb leverans hade det varit om ja inte beställt då det var en hel del röda dagar emellan. Men jag e sjukt nöjd med allt.
Kristoffer Ohlsson (Motala)
08-01-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)