MENU
×

Chaya Derby Jump Sort Side-By-Side Rulleskøjter

DKK 1.149,-
Chaya skates
Hot
Zoom
Vælg sko størrelse 
Se lager i butik
Tempish Snørebånd 230cm
Tempish Snørebånd 230cm
1 par
DKK 39,-      
 
1

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
3
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
3
Begrænset antal tilgængelig
par
  Gem til senere

Beskrivelse

Park skøjter fra Chaya er high-end side-by-side rulleskøjter, som inkorporerer en masse af de teknologier, som Chaya har udviklet og forbedret gennem deres kærlighed til og erfaring med roller derby.

Støvlen på denne Jump skøjte, er udført med høj ankelstøtte, som sikrer et lækkert tæt fit til foden. Designet er inspireret af sneakers, med en overdel lavet af i et mix af PU og læder, og foringen i et blødt mesh materiale.
Støvlen sidder rigtig lækkert på foden, og det meget bløde materiale sikrer samtidig at den siddder tæt til foden. Alt i alt en meget komfortabel støvle.

Chaya har valgt at anvende deres Shari plates på disse skøjter. De er lavet med en blanding af nylon og fiberglas, hvilket gør dem stærke og holder vægten nede. Kombineret med 20° støbte aluminiumstrucks og Jelly Interlock cushions, får du en meget manøvredygtig skøjte, som er sjov at køre på og yderst let at kontrollere.

Octo Paseo hjulene er lavet med en blød og grippy durometer i 78A. Sammen med Wicked ABEC7 lejer får du et lækkert setup. Bemærk, at hvis du ønsker primært at anvende disse skates til Derby, anbefaler vi at du yderligere tilkøber nogle hårde hjul, som vil være langt bedre egnet til dette formål. Controller toe stopperen gør retningsskift og opbremsninger til en leg.

Disse rulleskøjter kan både bruges til almindelig motions skating udenfor, men de er også super idelle til parks og ramper, og ville også fungere som en fin begynderskøjte til roller derby (her ville man dog skulle have fat i nogle hårdere indendørs hjul).

Specifikationer

Hjuldiameter:
62mm
Hjul hårdhed:
78A
Plate-materiale:
Fiber, Plast, Komposit
Støvletype:
High-top
Inderstøvledetaljer:
Indbygget, Anatomisk udformet, Varme formbar
Lukkemekanisme:
Snøre
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Hjulbredde:
38mm
Nav bredde:
22.3mm
Aksel længde:
29.0mm
Hjulmateriale:
PU støbt
Cushioning:
84A
Støvlemateriale:
PU-læder, Læder
Inderstøvle materiale:
Mesh, Skum
Cuff:
Indbygget, Mid-cut
Bremse:
Ja
Maks. brugervægt:
60-100kg
Anbefalet til:
Indendørs skøjtning, Roller Derby

Anmeldelser

I am really loving these skates so far! The boot is very comfortable, and the whole skate is very light. They do run a little small compare to other brands of skates. I have worn a 7 in other skates, but an 8 fits well for these. Overall very happy with my purchase, although I do wish they came with a smaller, harder wheel since they are designed for park use.
Chloe Schmolesky (Fort Collins)
14-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
As a new skater, these skates are amazing. Incredibly comfortable, lightweight, and look great. The stock wheels and bearings are awesome, I don't feel the need to replace immediately like with other stock components. Absolutely in love with them.
Sarah S. (Minneapolis)
01-03-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Great skates for its price range.
Lucile Kosby (Kingston Upon Thames)
16-06-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)