MENU
×

Karakoram Connect + Split Interface 17/18 Snowboardbindinger

DKK 3.999,-
DKK 4.799,- SPAR DKK 800,-
Karakoram
Hot
Zoom
Skynd dig! Der er kun 1 på lager
Se lager i butik
Montering af binding
Montering af binding
DKK 150,-1 stk
DKK 29,-
 
1

Antal

1
Begrænset antal tilgængelig
par
  Gem til senere

Beskrivelse

Note: Videoen nedenfor viser monteringskittet som er inkluderet med disse bindinger (board og den specifikke binding i videoen er ikke inkluderet).

Karakoram splitboard snowboard bindinger - tillader dig at erobre bjergene, backcountry og nedstigningen med lethed og masser af sjov.

Karakoram Prime Connect bindingerne tillader dig at køre fastspændt ned af bakke på dit splitboard eller endda på dit regulære all-mountain snowboard, og hvis du skal på touring, tilføj da blot split boardbinding monteringskittet på dit splitboard, og du er klar til at gå din egen vej ind i backcountry og op af bjerget.

Downhill pladerne kan monteres på 4 x 4 pattern regulære snowboards. Efter det er gjort, klik blot på Prime Connector bindingerne. Touring forbindelsespladerne skal monteres kun på splitboard snowboard - for eksempel Jones split snowboards.

Inkluderet i splitboard monteringskittet er også heel risers så udover at gå fladt kan du bruge den korte Riser til 12° stigning eller den høje Riser for 20° stigning.

Læs og lær mere i manualen ved at klikke her

Størrelsesguide:
Medium = US8.5 - 11
Large = US11.5 - 13

Specifikationer

Flex:
Mellem
Bindings system:
Standard (4x4), Split board bindinger
Niveau:
Øvet, Avanceret, Expert
Riding Style:
All Mountain, Touring
 

Anmeldelser

Ingen anmeldelser. Vær den første der anmelder dette produkt.