×
MENU
Out Of

Out Of Shift Black/Red MCI Skibriller

DKK 699,-
DKK 779,- SPAR DKK 80,-
Zoom
På online lager (4 stk)
Se lager i butik
1 stk

Antal

1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
Begrænset antal tilgængelig
  Gem til senere
Beskrivelse

Shift skibrillerne stammer fra Open skibrillerne fra Out Of. En ski/snowboardbrille til den ivrige racer og Freerider. Hvor Open skibrillerne er full fledged no-holds-barred finder Shift et kompromis for dem som ikke ønsker at bruge en formue på deres nye skibriller.

Disse Black Shift skibriller har et cylinderformet design med en overlappende frame edge. Dette begrænser synsfeltet en smule mere i modsætning til Open skibrillerne. Men det hjælper med at holde omkostningerne nede.

De inkorporerer Dual Frame designet som er en kompilation af lag i forskellige skum- og frame materialer for en optimal kombination af impact beskyttelse, komfort og tågefrit skiløb. Den har et lignenede linseskift system som Open skibrillerne. Dette betyder, at linseskift er overstået på blot 6 sekunder.

På trods af det framed design producerer Shift stadig et synsfelt på en solid 183° vandret. Disse skibriller kommer med en Red MCI linse som er lavet med en S3 klassifikation for delvist solrigt til en smule overskyede dage. For fuldstændigt overskyet vejrforhold og sne kan du bruge Persimmon linsen inkluderet.

En fokuseret gruppe af testere har dømt Shift skibrillen fra Out Of som værende deres bedste værdi-for-pengene skibrille.

Mikrofibertaske er inkluderet.

Linse Lysforhold:

  • Red MCI: S3 Solrigt/Smule overskyet
  • Persimmon by Carl Zeiss: S1 Overskyet/Snefuldt
Specifikationer
Linse vejrtype:
Snevejr, Skyet, Delvist skyet, Solskin
Udskiftelig linse:
Ja
Linse:
Red MCI
Hjelmkompatibel:
Ja
Antidugteknologi:
Anti Fog
Skum:
Hypoallergenic Triple Density
Inkl. ekstra linse:
Ja
Ekstra linse:
Persimmon by Carl Zeiss
Multilagslinse:
Dual Lens
UV filtre:
UVA, UVB
Antirids:
Anti-scratch Hydrophobic Treatment