Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Rossignol

Rossignol Experience 88 TI 18/19 Ski + NX 12 Dual Konect Binding

DKK 5.499,-
 
(4)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Oprydningsudsalg
Beskrivelse

Experience 88 TI skiene er spot-on-ski. De er spot-on-ski, fordi at disse Rossignol ski vil passe til sådan en stor gruppe skielskere, der går efter både on-piste og off-piste skiløb.

Det alsidige DNA i disse all mountain ski er fra at lave progressive sidecuts, LCT teknologien, Air Tip VAS, sidevægge og netop den rette mængde taljebredde til at carve de præpararede pister og at flyde i den dybe sne.

LCT (Line Control Technology) er en implementeret linje i skienes kerne - et slags centrale sidevægge langs midten af skiene. Denne teknologi minimerer mod-flex, og neutraliserer de negative effekter for at forøge stabilitet og udmærket komfort når man tager svingene. Dette betyyder også, at det er meget mere forudsigeligt og præcist at initiere sving.

Air Tip VAS er en helt nu feature på Experience skiene - det er en letvægts tip konstruktion, der lette svingvægten og absorberer initialstødet. Dette sikrer god kontrol, stabilitet og fantastisk kontakt.

Experience 99 TI all mountain skiene er perfekt alsidige ski for progressive begyndere over øvede til avancerede skiløbere.

  • Beregnet til 60% on-piste og 40% off-piste
  • Binding: NX 12 Dual Konect

Bemærk: Når du køber både ski og binding hos os, så monterer vi bindingen gratis. Hvis du vil have os til at montere og justere bindingerne, så skriv det venligst i Checkout.

Specifikationer
Talje:
88mm
Radius:
16m
Binding:
Inkluderet
Niveau:
Begynder, Øvet, Avanceret
Type:
All mountain
Bredde:
127/88/117 mm
Profil:
Camber, Tip Rocker
Kerne material:
Træ, Carbon, Titanal
DIN Interval:
12
anmeldelser  
 
(4)

Der er ingen anmeldelser på dansk. Vis anmeldelser på andre sprog (4 anmeldelser)