×
MENU
Tilbage |
Ground Control Frames

Ground Control Tri-Skate Frames

DKK 1.049,-
(1)
Zoom
Diameter: 110mm
Bestillingsvare (sendes 10. feb.)
Se lager i butik
1 sæt
Antal
1 sæt
2 sæt
3 sæt
4 sæt
5 sæt
6 sæt
7 sæt
8 sæt
9 sæt
10+
  Gem til senere
Modtag en e-mail når denne vare er på lager
Beskrivelse

Folkene fra Ground Control tilbyder aggressive inline skaters muligheden for at nyde den hurtigtvoksende sensation som er 3-hjulet skating på store hjul. En klassisk frame struktur som fundet på mange fitness skates, men med det twist at den er UFS kompatibel.

Dette gør det muligt at montere Tri-Skaten til enhver aggressiv inline støvle som udnytter UFS systemet. Denne tri-hjul frame er tilgængelig her i en let aluminium version og med et valg mellem 110 eller 125 mm hjul.

Hjulene leveres med ABEC9 kuglelejer, som er hurtige og hjælper med at tilføje noget til hastighedsaspektet af dette tri-skate setup. Hjulene leveres med et durometer af 85A, hvilket giver et godt mix af grip og hastighed.

Bemærk: På 125 mm versionen rager hjulene en smule over højden af framen. Dette gør det nødvendigt at fjerne noget materiale fra sålen af nogle støvletyper for at kunne skabe plads til hjulet.

Specifikationer
Hjuldiameter:
110mm
Frame-type:
Flat setup
Montering:
UFS
Frame-materiale:
Aluminium
Passer til
anmeldelser   (1)
Wer Tri-Skate mag, wird die Frame/Wheel Kombination mögen. Hochwertig verarbeitet ist es allemal. Mir sind 110mm zwar ein wenig wackelig und werde mich künftig für 90er oder 100er entscheiden. Ansonsten gibt es aber an diesem Produkt nichts zu meckern.
Fabrizio Cusumano (Lahr/Schwarzwald)
12-11-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)