Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
Haro BMX

Haro 'CK' Chad Kerley Freestyle BMX Stel

DKK 2.999,-
 
(4)
Zoom
Farve: Sort
Sort
Hvid
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

I 2016 blev Chad Kerley en del af Haro's pro team, og i den anledning besluttede de at producere et signature stel til ham. Stellet har været på tegnebrættet længe, men nu er det endeligt blevet præcis som Chad Kerley ønsker det. Stellet er nu for første gang i butikkerne og klar til at komme på hjul.

Det specielle ved dette stel, sammenlignet med andre, er den korte baggaffel på blot 13'', hvor de fleste baggafflerer 13.75''. En kort baggaffel gør, at cyklen kan føles en smule bedre til at manøvrere med på lidt plads. Grundet den korte bageende, anbefaler vi, at du installere korte krankarme, enten 160 eller 170 mm, på dette stel. Grunden til denne anbefaling er, at du ellers risikere at komme til at støde dine fødder på dine pegs.

Stellet kommer uden bremse huller, hvilket betyder at stellet har et 100% breakless design, præcis som Chad Kerley foretrækker. Det vil sige, at der ikke kan installeres bremser på dette stel.

Stellet er produceret i forskellige varianter. Det kan fås både i en sort, og i Chad Kerleys fortrukne hvide version. Derudover findes stellet også i to forskellige størrelser. Du kan vælge mellem en 20.75" eller 21" top tube, så du er sikret et stel, der passer til dine præferencer.

Chad Kerley er en 23 årige professionel BMX kører fra San Diego, Californien. Han er blandt andet sponsoreret af Haro og Premium, og er en af nutidens største riders. Chad Kerley begyndte at kører på BMX, da han var fire år gammel, og har kørt lige siden. Han kan bedst lide at køre freestyle BMX da han nyder den afslappede stemning ved det, modsat konkurrenceelementet, der er ved racing, hvilket kommer til udtryk i måden hvorpå dette stel er konstrueret.

Specifikationer
ModelStel Top Tube
20.75"20.75" (52.7cm)
21"21" (53.3cm)
Baggaffel længde (Center):
13" (33cm)
Stel standover højde:
8.75" (22.2cm)
Stel materiale:
Krom stål, 4130
Krankboks:
Mid
Vægt:
2.5kg
Headtube vinkel:
75.5°
Dropout længde:
24mm
Sadelklemme:
Integrated
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Headtube længde:
115mm
Bremse:
Brakeless
Gyro kompatibel:
Nej
anmeldelser  
 
(4)
Bedste ramme jeg nogensinde har kørt. 13" chainstay er noget alle burde prøve, gør alting meget lettere.
Marcus Vincent Diemar (københavn s)
17-10-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Veldig fornøyd.. rask levering
Linda Risvik (Avaldsnes)
17-08-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Vis alle 4 anmeldelser