Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Ninebot Segway

Segway MiniLite

DKK 4.499,-
 
(2)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Beskrivelse

Fra Segway kommer MiniLITE hoverboardet. Det er Segway's version til de små riders fra alderen 6 og op. Den har en hel del lignende funktionaliter som MiniPRO, men i en mere stripped down version.

MiniLITE gør det sjovt at køre på hoverboard og den gør det tilgængeligt for børn. Takket være kapaciteterne såsom 200 mikro-justeringer per sekund, nem rider detection og kombinationsmuligheden med app'en er denne Segway en ren fryd for små riders. Disse funktioner vil have dem på vej hurtigt og inspirere selvtillid til at lære manøvrer hurtigere og mere sikkert.

De er primært kontrolleret af knækontrol-baren som forsigtigt bøjer til formen af indelåret. Ved blot at læne sig i den retning du gerne vil gå reagerer MiniLITE efter det og tager dig derhen. Dette segboard er lavet til riders med en vægt mellem 10-80 kg.

Med App-konnektiviteten får du en kombineret række af muligheder som både er sjove og informative. Fra statistik af brugen til riders-nearby funktionen vil app'en hjælpe dig med at udvikle både din riding og hjælpe dig med at udvide rækkevidde gennem mere smart brug. App'en er tilgængelig til både Android og IOS og vil lade dig kontrollere mange forskellige funktioner såsom LED lys farve og tjek batteristatus. Med app'en aktiverer du også køretøjets alarm som vil advare dig hvis nogen forsøger at stjæle dit dyrebare køretøj.

Materialerne er alle valgt pga. deres lette egenskaber og også for deres strukturelle styrke og holdbarhed. Materialer inkluderer magnesium, titanium, carbon og aluminium.

Specifikationer:

  • Motor: 2 x 350 watt nominal
  • Kompatibel med både Android og IOS smartphones
  • Max. hastighed: 16km/h (10mph)
  • Omtrentlig rækkevidde: 18 km (11.2 miles)
  • Max klatrevinkel: 15°
  • Max brugervægt: 80 kg (176lbs)
  • Omtrentlig opladningstid: 3 timer
  • Vægt: 12.5 kg (28lbs)
  • Mål: L:263 mm x B:590 mm x H:590 mm

Bemærk:

Reglerne for at tage elektriske fritidskøretøjer på offentlige veje varierer fra land til land. Vi opfordrer dig til at tjekke med dit lokale politi eller offentlige autoritet for specifikke regler i dit land.

Siden MiniLITE er et elektrisk køretøj rådgiver vi brugere til kun at bruge det i tørre forhold og ikke på sandede eller meget støvede overflader.

Til vores UK kunder må vi desværre informere at Segway MiniLITE ikke kommer med et UK stik til oppladeren. Derfor er et adapter-stik påkrævet.

Specifikationer
Oplader Stiktype:
EU
anmeldelser  
 
(2)
Kanon lille Segway, er ganske tilfreds
Kenneth Steinmejer Jensen
31-01-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Vis alle 2 anmeldelser