×
MENU
Tilbage |
Freshpark grind rails og ramper

Freshpark Quarter Pipe Rampe

DKK 4.199,-
 
(7)
Zoom
Video
På online lager
Se lager i butik
1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
  Gem til senere
Fra samme mærke
Beskrivelse

En komplet Quarter pipe rampe med platform og coping, kraftig stål konstruktion. En Quarterpipe er grund elementet i en skatepark, er der ingen quarters er der ingen skatere, kan bruges af alle. Smart modulært design så du kan bygge den sammen med andre freshpark ramper, bla. funbox eller flere quarters. Kan udvides med opgraderings pakken (købes seperat), så den bliver højere og får en større platform. Hjul-sættet (købes seperat) kan monteres for nemt at kunne transportere rampen omkring.

- 33" (83cm) Høj
- 47" (119cm) Bred
- Foldbar for let transport / nedpakning
- Holdbar & Vejrbestandig design (paneler af composit ABS plast)
- Modulær design for sammenkobling med andre freshpark produkter
- Egen vægt 71kg (157 lbs)
- Maximum vægt 220kg (500 lbs)

Sikkerheds gelænder, hjul samt opgraderingspakke købes separat.

anmeldelser  
 
(7)
Det er tydeligt at det man betaler for er muligheden for at klappe den sammen. Det fungere lidt klodset og er ikke noget man gider gøre ofte. Den kunne godt havde buet lidt mere og overgangen fra man køre af og på er lidt hård. Pladerne er meget glatte. Når det så er sagt er det en hyggelig lille sag man kan havde god glæde af. Men om den er pengene værd vil jeg ikke mene. For de penge skulle man nok havde bygget noget selv. Men hvis man ikke har plads til det kan man hodt nøjes. Tilgengæld har der været super god betjening og selvom det var pakket forkert fra fabrikken, har det ikke været noget problem. Der har været super god service hele vejen igennem og fik hurtigt tilsendt det rigtige udstyr. Så 5 hjul til skatepro for servicen :-)
steven ferdinandsen (Ølstykke)
01-04-2014
Bedømmelse: 3 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Vi har købt den til vores klub og De unge er ikke helt tilfredse med den, de synes ikke at den står stabilt nok, her ud over er den svær at køre med, da hjulene ikke vil dreje med når vi går med den. Hilsen Klub Vedbæk
Minea Beha (Nærum)
01-04-2014
Bedømmelse: 3 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Veldig bra, unga er storfornøyd
Aud Elina Haugerud (Lena)
26-08-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Vis alle 7 anmeldelser