Vinterudsalg
Spar op til 60%  -  Mere end 1000 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU
Ennui Protection

Ennui City Beskyttelsesbukser

DKK 449,-
(19)
Zoom
Størrelse: XL
XL
På online lager
Skynd dig! Kun 1 på lager
Se lager i butik
1 sæt
Antal
1 sæt
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 sæt
Begrænset antal tilgængelig
  Gem til senere
Bestil inden 00:00:00 timer og få afsendt idag
Vinterudsalg
Beskrivelse

I de seneste år er tykkelsen af beskyttende polstring blevet tyndere, mens mængden af beskyttelse er blevet større. Dette har ført til indførelsen af low profile beskyttende tøj, som du kan bruge under dit normale tøj så udseendet ikke bliver påvirket af beskyttende gear.

City bukserne fra Ennui er lavet med high tech materialer, som vil give dig en rigtig god beskyttelse i nøgleområderne omkring hofterne. Det smarte Poron XRD materiale har en suveræn stødabsorbering som vil hjælpe med at mindske slag, hvilket forårsager mindre stress for brugeren.

Ennui har brugt materialer, som er både åndbare, men også funktionelle - Selv når de udsættes for koldt vejr. Dette betyder, at du kan bruge disse bukser til alt fra skateboarding til skiløb og endda også videre til løb på løbehjul.

Fra samme mærke
anmeldelser   (19)
Jeg havde ikke forstået at det var en mandemodel så der er en gylp, men den er lukket med velcro så det betyder ikke så meget. De er super fine og jeg bruger dem under træningsleggings, men om sommeren ville jeg nok bare have cykelshorts under dem :) Har en lidt stor numse og lår, og de strammede lidt i kanten starten i en small. Men en medium ville være for stor
Rebecca H. (København S)
17-09-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Beskytter haleben og leddene hvor lårben møder hofte. Super lækre!
Nicki E.
14-04-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Super godt produkt. Lidt små i størrelsen. Jeg havde læst mig frem til, at man i crashpants skulle have en lidt mindre størrelse, så jeg bestilte en M, hvor jeg normalt bruger L. De sidder super fint dog, lidt stramme, men elastikken gør at jeg sagtens kan have dem på. Dog vil jeg anbefale at man bare går efter den størrelse man normalt bruger. Under skibukserne er de meget behagelige at have på og de beskytter som de skal. Der er mulighed for at flytte halebensbeskyttelsen, samt tage den helt af. Der er god beskyttelse i hofterne og siden af låret.
Mikkel B.
16-01-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Perfekt størrelse, kjøpte S, strikken på låret er litt for stram men ellers bra.
Marta Synowiecka (Sortland)
27-02-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Ingen størrelsesguide på disse så jeg kjøote en small. Jeg er en damestr 38 og kan meddele at de er noge stram over lår og hofte :( Ellers gjør de jobben de skal og er ingen plage!
Kamilla S. (Hakadal)
14-03-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Very good product
Joanna Li (Blaine)
02-09-2019
Bedømmelse: 4 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
As an older (40+) skateboarder I'm at the age where my hips take serious damage. Theses shorts are perfect for my needs. The padding placement is spot on over my hips and this has been crucial due to the countless times I've slammed in since I purchased and started to wear these shorts. The only gripe I have is that the non slip elastic around the thighs was too tight for me. I resolved this by physically stretching the elastic to almost breaking point. Now I don't even notice I'm wearing these shorts. The sizing was spot on (I'm 6'1" tall and have 32" waist) so I bought a size medium and they fit like a good pair of boxer shorts with no restrictions when moving. If you're on a budget then definitely buy these shorts, you won't be disappointed, especially at the current price.
Vince wilson (Bordon/Whitehill)
24-09-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Great padding, low profile, awesome protection. However the stitching started to come loose on the hip pad and groin area. Just need to resow it
Jordan Meadows (Saint Charles)
19-08-2018
Bedømmelse: 3 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Great price!
Everett Inman (Amelia)
06-08-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Först blev jag besviken då de satt väldigt hårt kring låren. Det var storlek large, och det brukar funka. Sedan provade jag att ta på dem under understället, och då gick det bättre, även om det blev krångligt vid toabesök. Men det känns ändå bra att ha dessa skydd ifall man skulle gå ikull i skidbacken då jag börjar komma upp lite i åren.
Jan Torberntsson (Torslanda)
06-02-2019
Bedømmelse: 3 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Vis alle 19 anmeldelser