Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
K2 rulleskøjter, ski og snowboards

K2 Catamaran 18/19 Backcountry Ski

DKK 4.999,-
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

Man kan se både på navnet og størrelsen på disse k2 ski, at de er skabt til skabe helt igennem ekstraordinære oplevelser.

Catamaran modellen er fra K2's Factory Team Collection og har en talje på 120 mm, samt asymmetrisk tip og tail. That's fat and floaty - Disse ski vil lade dig surfe rundt i den dybe hvide sne. Factory serien garantere altid surfy, manøvredygtige og legesyge timer i sneen.

De er konstrueret med Double Barrel og tæt fyrretræ og let Aspen træ i kernen. Fyrrens tæthed, placeret over kanterne sikrer solid kant til kant performance, mens det lette Aspen træ i kernen tilføjer levende og lette egenskaber. Til sidst kan det nævnes at de langsgående carbon stringers giver masser af rebound og dynamiske egenskaber.

Disse puder maskiner har full sidewall, for at forbedre kraftoverførslen og give godt kantgreb. Og den høje og lange rise top og tail powder rocker får dem til at flyde perfekt.

  • Egnet til 100% off piste
  • Bindinger: ikke inkluderet

Bemærk: Ved samlet køb af ski og bindinger hos os, monterer vi gratis bindingen på dine ski. Hvis du ønsker at vi monterer og justerer bindingerne, udfyld da informationerne når du går Til Kassen.

Specifikationer
Talje:
120mm
Radius:
21m
Binding:
Ikke inkluderet
Niveau:
Øvet, Avanceret, Expert
Type:
Freeride/Backcountry
Bredde:
136/120/131 mm
Profil:
Tip og Tail Rocker
Kerne material:
Carbon, Gran, Asp