MENU

Eretic Snowscoot

DKK 3.999,-
Eretic Snowscoot / Sneløbehjul
Zoom
Se lager i butik
Gem til senere
 stk

Beskrivelse

Eretic Snowscoot er udviklet af løbehjulslegenden Kevin Demay. Bygget med så mange referencer som muligt til et regulært trick løbehjul som muligt, dog tilpasset til brug i sneen. Med en vægt på kun 4,9 kg, er det en smal sag at overføre sine løbehjulsfærdigheder til Eretic sneløbehjulet.

Alle materialer er valgt med omhu og bygger også på erfaringerne fra hele Eretic holdet. 6061 T6 aluminium og 4130 varmebehandlet chrome stål.

Decket er dækket med et super grippy tekstureret materiale. Det pivotale forgaffelsystem absorberer konturerne af bjerget og sikrer et langt mere smooth ride end mange andre lignende produkter.

Den kommer med en snor, som fastgøres til baren. Dette sikrer at sneløbehjulet ikke fortsætter ned af bjerget, hvis du skulle falde af.

 

Anmeldelser

Kjempe artig i snøen, er blitt flittig brukt i bakken og rundt huset. Mistet en skrue andre dagen, husk å gå igjennom skruene etter noe bruk.
Kirsi P. (Karasjok)
02-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Svar fra SkatePro:  Hei Kirsi
Så godt å høre at snøsparkesykkelen falt i smak. Når du mottar et produkt er det viktig at du alltid gjennomgår alle bolter og strammer dem før du tar produktet i bruk. Du må gjerne kontakte vår kundeservice på email@skatepro.no med noen bilder av hvor bolten skal sitte, så er jeg sikker på at vi kan finne en løsning ;)
//Petter