Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
K2 rulleskøjter, ski og snowboards

K2 Charm Boa Alu Inliners Børn

DKK 1.199,-
(3)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter inliners som dit barn kan starte ud med er dette en af de bedre muligheder. Med en skate som er formålsbygget til at passe til ethvert behov, som et barn kan have med hensyn til sikkerhed, komfort og individuelle indstillingsmuligheder af nøglekomponenter, er du sikker på at få hvad enhver nybegynder eller amatør skater har brug for, for at komme op og ud på deres skates.

Baseret på samarbejdet som har stået på i årevis mellem K2 Skates og Boa firmaet, inkorporerer denne skate også deres højt værdsatte lukkesystem. Det er simpelt at un-click og løsne støvlen nok til nemt at kunne glide en fod ind i, klik spændet tilbage og drej til den perfekte pasform er opnået. Fordelen ved dette system er, at det gør det nemt at få en tilpasset pasform hver gang, som ikke sidder for stramt eller for løst.

Disse K2 Charm Boa® Alu skates er justerbare i størrelsen og vil spænde over 5 skostørrelser for at kunne vokse med dit barns fødder.

Denne models frame er en aluminium frame, som er let, men dog stiv, hvilket hjælper til at få det meste ud af hvert skridt, og dette gør dit barn i stand til at have behagelige cruises dagen lang.

Bemærk:

Boa-systemet har en livstidsgaranti, hvis en teknisk defekt opstår, udfyld dataarket her: Boa Warranty

Specifikationer
Størrelsesjusterbar Støvle:
Ja
Hjuldiameter:
76mm
Støvle/Skal type:
Blød
Støvlemateriale:
Mesh, PU-læder
Inderstøvle materiale:
Mesh, Skum
Inderstøvle detaljer:
Indbygget, Stød absorbering
Vægt:
1324g
Lukkemekanisme:
Powerstrap, BOA
Cuff:
Stabil, Høj ankelstøtte
Frame-materiale:
Aluminium
Frame-type:
Freestyle
Maks. hjuldiameter:
76mm
Hjul hårdhed:
80A
Kugleleje præcision:
ABEC-5
Bremse:
Ja
Passer til
anmeldelser   (3)
Jodå dessa inlines var bra! Men ingenstans där man läste om dem stod det att det var tjejmodell. Grabben vill nu inte ha dem med till skolan. Jag vet att de var lite lila även på bilden, men ändå. Det som förstörde var att det på lådan stod "girls". Tyvärr spelar det roll i våt könsknasiga värld. /Stefan
Stefan Andtbacka (Gråbo)
29-05-2018
Bedømmelse: 2 ud af 5!
(Anmeldelse fra SkatePro)
Svar fra SkatePro:  Vad synd att rullskridskorna inte föll in i smaken. Om du vill returnera dessa och byta mot en annan modell är det inga problem. Du kan läsa allt om detta på www.skatepro.se/retur
Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss på 0770-171070 eller email@skatepro.se
/Niklas
Vis alle 3 anmeldelser