Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
Loaded longboard

Loaded Overland Komplet Longboard

DKK 2.499,-
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme mærke
Beskrivelse

The Overland blev produceret efter megen dialog med Loaded Ambassadørerne. Mange af dem ledte efter et longboard, som kunne hjælpe dem med at blande deres kørestile meget mere sammen, ved kun at bruge ét longboard.

Det er en blanding af two boards fra Loaded. The Kanthaka og The Tesseract. Kanthaka er et techy freeride og street trickboard, mens The Tesseract er downhill boardet som mange sværger til.

Overland er i sandhed en schweizerkniv indenfor longboarding og skateboarding. Du kan freeride og slide komfortabelt med foden låst fast i den konkave form, mens den direktionelle old school pool form, let vil transportere dig rundt i den lokale skatepark og bowl.

Boardet er lavet af et lag vertikalt lamineret bambus, som giver en boardet et stift flex. Dette lag er lamineret mellem to lag af trixialt fiberglas og færdiggjort på undersiden med et lag af thermoplastisk urethan, hvilket er med til at skabe lav friktion og gør derfor Overland perfekt til at slide rundt på rails med. Derudover dæmper dette lag også vibrationer.

Specifikationer
Akselafstand:
21.25" (54cm)
Deck længde:
37" (94cm)
Deck materiale:
Bambus, 5-ply
Additional materials:
Epoxy, Glasfiber, 3-ply
Riding Style:
Freestyle, Freeride, Park og Rampe, Cruise, Carving
Hjuldiameter:
69mm
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Vægt:
1600g
Deck specificationer:
Dobbel kick-tail, Hjul fordybninger, Directional
Hjulbredde:
39mm
Hjul hårdhed:
83A
Griptape:
Pre-gripped
Niveau:
Begynder, Øvet, Avanceret