×
MENU

Boot flex - Sådan vælger du det rette

Bootens fleksibilitet refererer til, hvor meget modstanden støvlen giver, når du læner og presser fremad i en passende alpinstøvler med lidt bøjede knæ.

Så flex er støvlens fleksibilitet i fremadgående retning. Generelt er de mest solgte alpine ski støvler med følgende flex: Mænd → mellem 80-130 og for kvinder er det mellem 65-110.

Vær opmærksom på, at dette kort kun er vejledende, og nogle skiløbere passer muligvis ikke til denne vejledning på grund af særlige præferencer, færdigheder eller vægt. De foreslåede flex tal rækker mellem 10-25 numre.

Hvis du ved, at du ønsker at få en progression med disse støvler, kan det være en forskel at vælge nogle støvler i en højere interval end foreslået i skemaet. En nybegynder kan med fordel vælge et lavt tal i rækken og kan i nogle tilfælde, drage fordel af at vælge et lavere tal end foreslået.

Dette diagram tager ikke højde for, at flex-indikationen ikke er universel og derfor kan variere fra mærke til mærke. Og heller ikke, at ændringer i temperaturer vil påvirke oplevelsen af ​​skistøvlens flex.

Nedenfor er et vejledningstabel til valg af den rigtige fleksible tilpasning du bedst.

Relaterede produkter