×
MENU

Reklamation & vedligeholdelse af løbehjul

Der er 24 måneders reklamationsret på alle løbehjul købt hos Nordic Sport.

Du har i denne periode ret til at reklamere dit produkt hvis du mener det har en fabrikationsfejl. Opstår fejlen inden for 6 mdr. bruges formodningsreglen.

Formodningsreglen betyder at man går ud fra at fejlen har været på produktet ved købstidspunktet. Nordic Sport er forpligtet til at undersøge hvad der er galt med produktet samt forsøge at udbedre defekten eller erstatte produktet hvis det ikke kan repareres efter 3 forsøg. Slidtage samt fejlagtig brug betegnes ikke som produktfejl.

Er produktet mellem 6 og 24 måneder gammelt skal du som kunde bevise at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug, misvedligehold eller manglende vedligeholdelse samt normal slidtage.

Som kunde har man pligt til at indberette fejl på produkter hurtigst muligt hvis man ønsker at reklamere. Hvis du modtager et produkt med defekt må du ikke tage produktet i brug. Kontakt altid Nordic Sport først.

At reklamere et produkt betyder, at man mener at produktet har en defekt som ikke er acceptabel og man ønsker fejlen rettet.

Er produktet misvedligeholdt, brugt fejlagtigt eller ikke er vedligeholdt som foreskrevet i manualen, eller der er lavet en konstruktiv ændring af produktet, påvirker dette udfaldet af en reklamation.

Løbehjul, vedligeholdelse og reklamation?

Et løbehjul består af forskellige metaldele der er sat sammen med bolte, svejsninger og kuglelejer samt smørrelse bestemte steder. Ofte er de lavet af aluminium eller stål. Med andre ord er der mekanik der skal vedligeholdes, lidt ligesom på en cykel.

Alle bolte, møtrikker og genstande der kan spændes skal efterspændes før hver kørsel.

Levetiden på et løbehjul bliver markant kortere når man opbevarer det udenfor eller i fugtige omgivelser, laver tricks eller ikke vedligeholder det.

24 måneders reklamationsret betyder at du som kunde ikke skal tænke på hvor meget garanti der er på dit produkt, da flere producenter arbejder med korte garanti perioder.

Hvis du vil reklamere et løbehjul vil vi på forhånd bede dig tage mindst 3 billeder, gerne med løbehjulet i fokus. Dette for at forskynde processen, da vi altid skal se defekten før vi kan vurdere hvad der skal ske med produktet.

  • 1 x Billede af hele bunden af løbehjulet (helt nede fra jorden)
  • 1 x Billede af løbehjulet set fra siden (hele løbehjul)
  • 1-3 x Billeder af selve defekten, få evt. en til at pege direkte på problemet med en finger

Du er også velkommen til at sende produktet retur til Nordic Sport med en forklaring om defekten og hvordan den er opstået. Dette kan kun gøres ved brug af udprintet returlabel fra www.nordic-sport.dk

Husk alle løbehjul, kuglelejer samt andre dele kan gå i stykker, levetiden afhænger 100% af behandling & vedligeholdelse.

Gå til Reklamation af hjul til løbehjul (Specifikt om hjul)
Gå til Reklamation af deck til løbehjul (Specifikt om decks)
Gå til Alt om Trick Løbehjul.