×
MENU
  Tilbage

Skolestart - Tid til rygsækken

Så det tid til første skoledag igen! Nogle er glade for at skulle starte i skole igen, mens andre er mindre begejstret. Uanset hvad, så er det vigtigt at have styr på de skoleting du skal bruge! Lad os starte fra en ende af - Rygsækken.

For de af jer, der stadig ikke just er kommet helt i skolestarts humør, og endnu ikke har fået en ordenlig rygsæk, frygt ej længere! Vi har din ryg, bogstaveligttalt. Her er et par bud på, hvilke rygsække du bør overveje (psst, vi har iøvrigt rabat på dem)

Herschel Heritage - Går aldrig af mode

Menneskerne ved Hershel formår at skabe designs, der fungerer med andet du tager på. Deres rygsække går simpelthen aldrig af mode. Denne rygsæk er perfekt til både drenge og piger og kan både anvendes til skolebrug eller til normalt hverdagsbrug, og kvaliteten vil få den til at fremstå så god som ny år ud i fremtiden. Fede farvekombinationer, nok plads og smart indrettet indvendig - Hvad mere kunne man ønske sig?

Burton Tinder - Gammeldags på moderne måde

Apropos farver, så sørger farvekombinationer på Birton Tinder rygsækken for et super cool look. Det old-school camo-look kombineret med de klassiske Burton front locks, får hele tasken til at se enormt badass ud. Tilføj hertil, at tasken kun vejer 0,8 kg og har et utal af funktionelle lommer indvendigt - det er altså et top-kvalitets produkt, vi har med at gøre her.

Dakine Duel - Hold styr på dit board

Hvis du har planer om at skate, longboarde, eller måske endda snowboarde i skole, så er Dakine Duel det perfekte valg til dig. Udover de ekstra mange straps, som du kan forbinde dit board med, så har Dakine Duel meget plads og mange indvendige rum, heriblandt et termo-isoleret rum til madpakken eller en kold sodavand.

Douchebags The Scholar - keep it clean

Hvis du ikke er stor fan af mange lommer, men stadig har brug for at kunne nappe dit board med på vej til skolen, så har vi en løsning til dig - Douchegbags The Scholar rygsækken. Med dets clean fokusere skaberne bag Douchebags på at gøre det lettere at have sine ting med sig rundt omkring uden alverdens forskellige lommer og rum.

Hold øje med flere anbefalinger for tilbehør til skolestarten. Vi er ved få en del flere Vans sneaks på lager, så hold et øje åbent!

Relaterede produkter