×
MENU
  Tilbage

Bedste edit i 2017

Vi har givet vores bud på de fire bedste SkatePro team rider edits fra 2017. Nu er det din tur til at bestemme hvilken video du synes, der skal være årets edit. Se videoen og stem på din favorit.

Det handler alt sammen om fart i denne downhill-video, hvor SkatePro team rider Jens V. Nielsen suser ned af det berømte Alpenrauschen track med mere end 80 km/t!!! Kunne du tænke dig at prøve kræfter med downhill? Så er Mindless Voodoo Makali Downhill Longboard et godt begynder board til at overtage de slangede veje.

Jara og Jacob tog til Venezuela dels for at sprede deres kærlighed til aggressiv skating, men selvfølgelig også for at kunne skate nogle fede spots. Er du klar på at grinde rails og trapper med ti trin? Så skate som Jacob og Jara med et par af USD Aeon 72 Aggressive Skates.

Sådan her ser dedikation ud. Opskriften på Lasse Søltofts 2017 edit var en masse planlægning, hårdt arbejde, blod, sved & tåre og hold op, hvor det betalte sig. Blev du inspireret af dette vilde edit? Så tjek denne ud Haro Lineage Team Master 20'' 2017 Freestyle BMX bike og bliv klar til at dominere gadebilledet.

Luis Oppel har endnu engang løftet baren i denne video fra hans tur til USA, hvor han "shredder the streets" i New York og Baltimore. Bliv kørende som Luis med dette TSI Paramount V3 Stunt Scooter deck.

STEM HER

Hvilket edit er det bedste?

Relaterede produkter