×
MENU
  Tilbage

Kom igang: Skates

FIk du et par inliners eller quad-skates til jul? Så er det tid til at bestemme dig for, hvordan du vil bruge dem. Du kan selvfølgelig bruge dine rulleskøjter til transport, men der er faktisk talrige sportsgrene og discipliner du også kan udøve med dine nye skates.

Vi har samlet et par forskellige sportsgrene, som du bør prøve af hvis du elsker skating!

Fitness Skating

Hvis du er til en hurtig tur rundt i nabolag, eller måske endda vil prøve kræfter med lange maraton-lignende distancer, så er fitness skating meget vel det rette for dig!

Speed skating

Speed skating er den hurtigste inline-relaterede sport, der findes. Hvis vi kigger på sprint distancerne vil hastigheder nå op på, hold på hat og briller..., hele 60 km/t (37 mph)! Så hvis du godt kan lide høje hastigheder er denne disciplin meget vel noget for dig!

Roller Derby

Høj intensitet. Fysisk kontakt. Taktik. Et stærkt og forskelligtartet fælleskab. Dette indgår alt i Roller Derby, så hvis du er på udkig efter en disciplin med disse kvaliteter - Så er roller derby meget vel det rette for dig.

Roller Hockey

En hurtig og actionfyldt sport, som kombinerer fart og teknik med hinanden. Denne holdsport kan spilles overalt, lige fra gaden til store arenaer.

Gå ikke glip af noget - Abonnér på vores YouTube

Relaterede produkter