×
MENU
  Tilbage

Kom igang: Boards

Vi håber du fik det udstyr du ønskede dig til jul. Nu er det tid til at get shredding. Få din skateboardkarriere kick-startet med disse how-to videoer.

Har du brug for inspiration til et nyt awesome trick? Lær hvordan du laver et Frontside Flip med vores Norske rider Bjørn-Nicklas.

Det gode beskyttelsesudstyr vil ikke blot beskytte dig, men det vil også give dig den selvtillid, som du har brug for, for at gå 100% efter tricket. Tjek vores udvalg af hjelme og pads ud her.

Drømmer du om at blive den næste Tony Hawk eller Steve Caballero? Et godt sted at starte er at lære hvordan man laver et drop i en vert eller en bowl. Vores danske team rider Julius Halle viser hvordan dette gøres i denne video.

Har du ikke en skatepark tæt på dig? Ingen grund til bekymring. Tjek disse mini ramper og rails ud og byg din egen skate park derhjemme.

Gå ikke glip af noget - Abonner på vores YouTube

Har du ikke fået nok af skateboardvideoer endnu? Sørg for at du abonnerer på vores SkatePro skateboard channel på Youtube og sørg for at fange de nyeste reviews, how-to's og rider edits.

Relaterede produkter