×
MENU
  Tilbage

De nye completes fra Haro og Premium er kommet!

Det er den specielle tid på året, hvor de nye completes fra Haro og Premium begynder at lande.

Der er en grund til, at de fleste af vores team riders foretrækker at køre Haro BMX. Én grund er at firmaet kan dateres tilbage til 1978 og er blandt de bedste og mest populære BMX-brands i verden.

Den nye kollektion fra Haro har fået gjort BMX-ekspert Jonas Kaadt meget spændt, og han tror på, at Haro Midway og Haro Downtown vil være blandt de store sælgere dette år.

"Alle de nye Haro-completes kommer med dice-sprockets. Det tilføjer mere værdi til det unikke design af Haro-cyklerne. Udover det har de fået et ansigtsløft, inklusiv mindre justeringer og forbedringer," siger Jonas.

Klik på billedet nedenfor eller tjek vores nye modeller ud her.

Også nyheder fra Premium

Premium er også aktuel med et par nye modeller, som måske vil drage noget opmærksomhed til dem dette år. Duo, Stray, Subway, La Vida og Inspired - vi har alle de nye 2018 modeller, som du kan browse igennem her.

"Jeg er rigtig spændt på udseendet på de nye 2018 modeller fra Premium. De har den her virkelig flotte kerne og street feel til dem. Dette er med sikkerhed en god cykel lige meget hvilket niveau du er på", siger Jonas.

Hvis du gerne vil være en af de første til at få fingrene i de nye modeller, så må du hellere skynde dig og placere en pre-order, og vi vil sende din cykel ligeså snart vi får fingrene i den.

Tjek dette awesome edit ud fra vores team rider Lasse Søltoft på hans Haro CK-frame.

Relaterede produkter