×
MENU
  Tilbage

MUST_HAVES TIL ALPINE SKILØB


2018 sæsonen er begyndt og vil snart nå dens peak. Om få uger vil tusindvis af skiløbere rejse til skiresortet på jagt efter den karakteristiske swoosh lyd, når skiene carver deres vej ned af de perfekte corduroy pister i det solrige vejr.

Vi har lavet en liste over de ting, som du ikke kan leve uden på en skitur.

Ski

Kan du ikke bestemme dig for om du vil race ned af pisten eller stå på ski i det friske pulver off-piste? Med et par all-mountain kan du gøre begge dele. Mange all-mountain ski er ret brede og har høje tips, hvilket gør dem gode til off-piste og piste. Hvis du står på ski på pister ligeså tit som off-piste, er et par all-mountain ski med en medium bredde ofte ligeså passende til begge typer af skiløb. Få dit perfekte par ski her.

Måske er du også interesseret i at læse: Sådan vælger du de rigtige ski

STAVE


Disse er essentielle når du racer ned af pisterne. Stavene hjælper dig med at holde balancen og at dreje. Derudover er de også et afgørende redskab, når du hiker. Stave er lavet af mange forskellige materialer og i mange højder. Sørg for at finde et par stave som passer dig ordentligt. Find vores udvalg af stave og læs mere om hvordan du finder den rette stav-størrelse her.

SkiSTØVLER

Vigtigheden af at vælge det rette par skistøvler skal ikke undervurderes. Det handler ikke kun om komfort for dine fødder, men det er også et spørgsmål om at få den bedst mulige ski kontrol og selvfølgelig din ydeevne ude på bjerget. Vi har et stort udvalg af skistøvler til både voksne og børn, se mere her.

Måske er du også interesseret i at læse: Guide: Sådan vælger du de rette skistøvler.

HJELM

Det er meget simpelt. Hold dig sikker og brug hjelm. Det gør det ikke mindre sjovt at stå på ski, tværtimod, at have skihjelm på giver dig selvtillid til at skubbe dig selv en smule længere. Der er også andre fordele ved at have en hjelm på såsom at holde dit hoved varmt, hvilket er vigtigt, idet kroppen mister mere varme fra hovedet end nogen andre steder. Tjek vores brede sortiment af hjelme ud her.

SkiJAKKE OG BUKSER


Når du er ude på pisterne er det vigtigt at holde dig varm og tør, uanset hvilke vejrforhold der er. Hard shell jakker og bukser er designet til at være vind- og vandtætte og på samme tid lader de din krop ånde. Det er et overlegent valg, som tillader dig at blive ude på pisterne og fokusere på de vigtigste ting: skiløb og at have det sjovt. Tjek vores store udvalg af skibeklædning ud her.

Måske er du også interesseret i at læse: Få flere tips til hvordan du skal klæde dig ude på bjerget.

TERMISK UNDERTØJ

Det er måske "kun" det inderste lag, men et godt sæt af termisk undertøj er afgørende for når du er ude på lange dage med sjov på bjerget. Et kvalitets sæt af termotøj er investeringen værd. Det vil lede sveden og fugten væk fra din krop. Dette vil ikke blot holde dig varm, men også regulere din kropstemperatur. Tjek vores udvalg af termo-undertøj til kvinder, mænd og børn ud her.

HANDSKER

At holde dine hænder varme og tørre er vigtigt, når du har det sjovt på pisterne og et godt par handsker er nøglen til succes. Sørg for at vælge en handskestørrelse som efterlader en smule ekstra plads i din skihandske, hvilket vil reducere risikoen for at få kolde fingre. Du skal altid sørge for at medbringe et ekstra par handsker, så du kan skifte dem, hvis de bliver våde. Bliv inspireret til at finde dit næste par handsker her.


SKIBRILLER


Hvad enten du er på vej ud at stå på ski i solrigt eller overskyet vejr, er skibriller en essentiel ting at tage med på en dag udenfor. Hvis solen er ude, har du brug for at beskytte dine øjne og selv om det er overskyet og gråt, kan solens reflektion i sneen være meget stærk. De dyrere skibriller tåger ikke ligeså nemt til som de billige gør. Selvfølgelig er holdbarheden af skibriller typisk i overensstemmelse med prisen. Få dine skibriller her.