×
MENU
  Tilbage

“Vi kommer til at møde roller derbyens svar på Ronaldo og Messi”


Photo by: Paul Jones Photography, Cardiff

Det danske landshold i roller derby er klar til at udfordre verdenseliten i Manchester, Storbritannien.

Fire baner. 38 hold. Mere end 750 adrenalinfyldte spillere. Verdensmesterskaberne i roller derby er lige rundt om hjørnet. Arrangementet finder sted i Manchester i Storbritannien, den 1.-4.februar.

Men før vi graver dybere ned i verdensmesterskabet, vil vi introducere dig til de grundlæggende regler i Roller Derby

Se en video om de vigtigste/grundlæggende regler her.

Roller derby er en kontaktsport udført på rulleskøjter på et ovalt spor. Det spilles af to hold bestående af fem medlemmer hver. Derby er en meget alsidig sport, og der er mange regler. Vi har lavet en infografik til at dække de mest grundlæggende regler.

Bring A-gamet

Det danske landshold er det allerbedste i øjeblikket, og selv om de står overfor Brasilien, der har nogle af de bedste spillere i verden, så er de ret sikre på turneringen.

"Vores sidste store turnering var i Wales, hvor vi formåede at overraske på en positiv måde. Vores selvtillid er høj, og vi har aldrig været bedre end nu. Jeg tror og håber på, at vi kan komme videre fra turneringenes indledende runder ", siger Nelle Kjer, der spiller for Landsholdet.


Photo by: Paul Jones Photography, Cardiff

Hos SkatePro har vi oplevet et stigende salg af vores roller derby skøjter og dele indenfor de sidste par år. For at støtte teamet og sporten sponsorerer SkatePro en del af holdets leveomkostninger under turneringen.

Selv om det ville være dejligt at vinde turneringen, er dette ikke en del af holdets ambition.

"USA, England, Canada og Australien er på deres eget niveau. De er rigtig gode, og jeg tror, at vi vil finde verdensmesteren blandt et af disse hold, "siger Nelle.

Et møde med stjernerne

Udover oplevelsen af at deltage i verdensmesterskabet ser Nelle frem til at se og møde nogle af de bedste spillere i verden.

"Vi står overfor roller derbyens svar på Ronaldo og Messi. Jeg forudser noget starstruckness, men det er ikke noget, der vil have en negativ indvirkning på vores spil. Sandsynligvis det modsatte", siger Nelle Kjer.

Turneringen vil blive live-streamet her, og BBC vil vise semifinalerne og finalen.

Hvis du vil tjekke vores sortiment af roller derby udstyr, så tjek dette link.


Photo by: Paul Jones Photography, Cardiff

Relaterede produkter