×
MENU
  Tilbage

Grunden til Marcus Diemar valgte Wethepeople Pathfinder stellet

SkatePro Team Rider Marcus Diemar har for nyligt skiftet til Wethepeople Pathfinder frame.

SkatePros webshop blomstrer med nyheder i øjeblikket. Nogle af de største nyheder kommer fra det tysk-baserede BMX-brand Wethepeople. Vi sælger en masse 2018 completes i øjeblikket og, hvis du spørger SkatePro Team Rider Marcus Diemar, så er der en god grund til dette.

"Wethepeople producerer nogle af de mest avancerede cykler, frames og komponenter og har gjort dette i mere end 20 år. Det er som om de er gået en ekstra mil med deres cykler og dele. Et eksempel på dette er Smuggler sædet, der har en lomme med lynlås, som indeholder et lille umbraco nøglesæt. Perfekt hvis du ikke vil bære en masse redskaber rundt med dig," siger Marcus Diemar.

Han har for nyligt fået fat på den nye Wethepeople Pathfinder frame, som han vil anbefale til de fleste BMX riders.

"Det er min gode ven Felix Prangebergs signatur frame, og det er virkelig en interessant frame. De har brugt nogle vinkler og tubes, som aldrig er blevet brugt på BMX-cykler før. Vinklen på hovedtuben er 76°, hvilket gør tricks såsom nose manuals, hang fives, toothpicks og så videre meget nemmere. Denne frame er meget robust og den eneste ulempe er vægten," siger han.

En anden del fra Wethepeople som han gerne vil anbefale er tandhjulet fra Pathfinder-linjen. "Dette tandhjul er så massivt og holdbart, at du ikke behøver bekymre dig om at beskadige det på railen. Ideen med at gøre den så elegant, men på samme tid holdbar er bare fantastisk," siger han og fortsætter:

"I modsætning til mange andre BMX-brands fokuserer Wethepeople kun på BMX-publikummet, så deres completes er også fine-tuned og i fantastisk kvalitet," siger han.

Tjek de nye 2018 completes ud fra Wethepeople her og nedenfor vil du finde Marcus Diemars edit fra 2017.

Relaterede produkter