×
MENU
  Tilbage

Maxime Bouzid: Flavor edit

En ung mand med brunt hår, briller, sort t-shirt og camouflagefarvede bukser har fuld fart mod den stejle side af en bro. Fast besluttet, styrer han sit løbehjul opad siden og kører hen langs væggen. Han lander sikkert tilbage på jorden.

Kørerens navn er Maxime Bouzid, og den vilde wallride på broen er en del af hans nye edit for Flavor. Vi er kun i januar, men denne video er måske allerede en af ​​de bedste løbehjulsvideoer, du vil se i år.

Vi talte med Maxime om, hvordan han får inspirationen til at blive ved med at skubbe grænserne, og hvor vigtigt "at finde det rigtige sted" er, når du laver et edit.

Det gælder om at se bredt og lære af andre

Wallriden på broen nævnt ovenfor er kun én af ​​mange fantastiske tricks, der finder sted i Maximes nye edit. Hvad inspirerer ham, og hvordan får han sine ideer? Ifølge ham selv handler det om at lære af andre.

"Som nybegynder kiggede jeg kun på løbehjulsvideoer. Jeg gør det stadig, men i dag får jeg meget af min inspiration fra BMX og snowboard-videoer. De er gode til at finde spots, som vi aldrig ville tænke på. Wallriden på tunnelen blev inspireret af en BMX-video ", siger Maxime.

Han påpeger, at en anden vigtig faktor ved at finde inspiration til at køre det perfekte linje, er at tale med sine venner og de andre kørere.

"Når du er ude på spottet, tænker du kun på det trick, du selv havde i tankerne. I videoen kører jeg på en stor metalskulptur. Jeg startede med kun at lave en "Toboggan", men mine venner sagde, at jeg også skulle lave en manual fulgt op af et grind. Det var en sindssyg ide, men det var det hele værd ", siger han.

Spots - Stjernen af et hvert edit


Photo by: Mathieu Demichel.

Maximes edit har mange fantastiske steder i og omkring hovedstaden i Frankrig, fra Louvre til forstæderne i Paris. Uanset hvor Maxime er, bruger han byens vægge, kantsten, trapper og rails til at udføre sine vilde tricks, og for ham er det altid stedet, der spiller hovedrollen i hans edit.

"For mig er tricks ikke den vigtigste del. Alle kan lave en masse bar spins eller 360'ere, hvis de øver sig. For mig handler det ikke om at lave det vildeste. Jeg er mere til at tricks på et udfordrende og fedt sted ", siger han.

Da stederne spiller så vigtig en rolle for Maxime og hans venner, er de altid på jagt efter nye steder at køre i og omkring Paris.

"Når jeg har en fri aften tager jeg min bil og kører gennem forstæderne på udkig efter nye spots med mine venner. Det er den bedste følelse, når du finder et godt spot. Vi tager billeder af det, så vi kan forberede os, og så kommer vi tilbage for at køre det et par dage senere ", siger Maxime.

Sæt udstyret på prøve


Photo by: Mathieu Demichel.

Der er ingen tvivl om, at Maximes løbehjul tager mange slag, og det er også tilfældet i det nye Flavor-edit. Hvordan påvirker hans køre stil de dele, han har valgt til sit løbehjul?

"En vigtig ting for mig er baren. Jeg er en høj mand, så jeg vil have en bar, hvor jeg ikke behøver at bøje mig for meget. Det er vigtigt, fordi når du kører så meget som jeg gør, så får du rygsmerter, hvis du står med ryggen bøjet hele dagen lang ", siger han.

I modsætning til mange andre pro riders foretrækker Maxime en SCS clamp. Han påpeger, at den har flere fordele i forhold til andre udgaver af clamps.

"Jeg bruger Flavor SCS clamp. Det holder godt og er super let. Desuden føler jeg personligt, at det giver mig en fleksibel bar, hvilket jeg godt kan lide ", siger han.

Du vil måske også læse: Køb løbehjul kompression

Når man ser på hans edit, kan man se, at Maxime sætter sit gear på prøve, og en af ​​de dele, der bliver udsat for mest, er decket. Så hvordan vælger han et deck, der kan blive udsat for så meget stress?

"Jeg har brug for et langt deck, det giver mig plads til mine fødder. Samtidigt vil jeg også have et stift deck, da jeg kan ikke lide et deck med for meget fleksibelitet. Jeg kan godt lide at tage store gaps, så jeg vil have et deck, der giver stabilitet og holder. Jeg bruger Flavor Jasper Russell Dennis V2 Pro decket. Det er et alsidigt deck til både park og street. Det er let og ikke for fleksibelt, og det er holdbart ", siger Maxime.

Vil du køre Flavor som Maxime gør? Tjek vores udvalg af Flavor dele her.


Photo by: Mathieu Demichel.

Relaterede produkter