×
MENU
  Tilbage

The Dome: Den mest avancerede actionsportarena i Skandinavien

Lige nu er det de summende lyde fra elektriske boremaskiner og rundsave, der dominerer det 6000 kvadratmeter store ekstremsportsparadis, The Dome, i Sverige.

Om cirka ti dage vil skatere, scootere, skiløbere, snowboardere, BMX'ere, MTB'er, fri løbere og mange andre actionsportsentusiaster fylde alle faciliteterne, såsom ramper, drop-ins, bowls, airbags, trampoliner og endda Ninja Warrior-baner. Alle disse forhold gør The Dome til den mest avancerede actionsportsarena i Skandinavien.

Ifølge Joakim Kumlin, der er en af ​​mændene bag The Dome, er konceptet bag den nye arena, at hæve barren for sportsaktiviteter i Sverige og give actionsporten de bedst mulige forhold for vækst.

"Vi håber, at The Dome kan være en medvirkende faktor til at få alle de forskellige actionsportsgrene til at vokse. Desuden håber vi, at vores arena kan være en vigtig faktor, når det kommer til at inspirere og producere fremtidens ekstremsportsudøvere ", siger han.

Et sted at vokse

Det har taget to år at realisere ideen om at skabe et paradis for ekstremsports atleter. Joakim Kumlin og hans forretningspartner, Theo Blanco, har lagt meget arbejde i at designe en arena, der giver de optimale betingelser for begyndere samt egner sig til hele 11 forskellige ekstreme sportsgrene.

"Vi lægger stor vægt på at designe en arena, så et ungt barn kan starte i The Dome og derefter bruge arenaen, i takt med, at de udvikler sig. På vores sted bliver de konstant udfordret, selv når de bliver professionelle ", siger Joakim Kumlin.

The Dome har tre store sektioner, hvor forskellige sportsudøvere kan gøre det de elsker side om side. Men hvorfor sætte så mange forskellige ekstreme sportsgrene under ét tag? Ifølge Joakim Kumlin er svaret klart.

"På en eller anden måde har de forskellige sportsgrene en masse ting tilfælles. Vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor atleterne kan inspirere hinanden, og lære af hinanden, på kryds og tværs af de forskellige sportsgrene ", siger han

En éner

The Dome er noget for sig selv, og huser blandt andet en airbag, et pump track, en 9 meter rampe og en indendørs bowl. Der er ingen tvivl om, at de tre sektioner, der udgøre The Dome, er en unikkke, ikke kun i Sverige, men i hele Skandinavien.

Her hos SkatePro betragter vi The Dome som en vigtig ny facilitet indenfor skatescenen i Skandinavien; Det er også derfor, vi har startet et samarbejde sammen med The Dome

"Vi vil inspirere den nye generation af skatere, riders og skiløbere. Med denne moderne adrenalin-arena mener vi, at The Dome kan være en vigtig del i ikke blot at få actionsporten til at vokse generelt, men også sikre kvalitetsfaciliteter til fremtidige talenter ", siger Daniel Clausen, PR og Skate Team Manager at SkatePro.

The Dome fejrer sin åbning den 10. februar med et stort event, hvor du kan komme og se fem af vores SkatePro team riders, herunder én af ​​Sveriges bedste BMX'ere, Adrian Malmberg. Udover det vil den store åbning også blive besøgt af nogle af atleterne fra Red Bull.

Relaterede produkter