×
MENU
  Tilbage

Atleter til at se på 2018 PyeongChang Vinter Olympiske Lege

Vinteren er kommet, og de Vinter olympiske lege løber af stablen om mindre end en måned. Vi venter spændt på at se verdens bedste atleter gøre, hvad de er bedst til på deres ski, snowboard, skøjter og slæder.

Mens vi venter, har vi fundet et par atleter, som du måske vil holde øje med under de olympiske lege.

Freestyle Skiing - Mænds Halfpipe

Foto af Völkl

Han vandt en bronze medalje ved Vinter-OL i Sochi i 2014, og denne gang ser Kevin Rolland fra Frankrig endnu stærkere og bedre ud. Vi vil ikke blive overrasket, hvis han ender på toppen af ​​podiet. Han har også vundet guld fem gange ved X Games SuperPipe, og han går under navnet "The Flying Frenchman".

Kevin Rollands ski er Völkl Revolt 87, og han bruger støvler fra Dalbello, begge produkter fra kendte high performance mærker - der bruges af de bedste skiløbere derude.

Vi forudsiger, at podiumkampen vil være mellem Kevin Rolland og Gus Kenworthy fra USA.

Alpine - Mænds Slalom og Giant Slalom

Foto af Rossignol

Da norske Henrik Kristoffersen tog en bronze medalje i Vinter-OL i Sochi i 2014 blev han, med kun 19 år, den yngste mandlige olympiske medaljevinder i alpinskis historie. Derfor har vi meget høje forventninger til Henrik Kristoffersen. Hans ski og støvler er fra Rossignol, som han har et langsigtet samarbejde med.

"Rossignol har været mit ski- og støvlermærke siden jeg var ni år gammel. I løbet af disse mange år har vi udviklet meget tillid og et stærkt forhold. Rossignol er min største støtte og vigtigste partner," skriver han på sin hjemmeside.

Vi tror, ​​at Henrik vil være på podiet i både Slalom og storslalom denne gang.

Snowboard - Dame Halfpipe

Foto af Burton

Dette er en disciplin, hvor der vil være en masse action og kampe for pladsen øverst på podiet. Vi er overbeviste om, at guldmedaljen kommer til USA, siden halfpipe snowboarderne fra dette land bare er fantastiske. Vi tror, ​​at Chloe Kim, Arielle Gold og Kelly Clark vil kæmpe om guldmedaljen, men vores bedste gæt på vinderen er Chloe Kim, da hun er den yngste snowboarder der nogensinde er kommet på podiet til X Games og ydermere tog den samlede TTR verdens turné titel. Men faktisk kan hvem som helst af ​​de tre ende som vinder. Både Chloe Kim og Kelly Clark kører på Burton boards, ligesom Shaun White, som vi tror vil vinde mænds halfpipe konkurrence.

Relaterede produkter