×
MENU
  Tilbage

Tony Hawk: Den bedste skateboarder nogensinde?

Photo: Birdhouseskateboards.com

I en alder af 14 år skatede han professionelt, og da han fyldte 16 blev han anset som en af de bedste skateboardere i verden. Gennem hans 17 år lange karriere, har han vundet mere end 70 konkurrencer, hvilket inkluderer X-Games på vert rampe i både 1996 og 1997. Han var lige ledes den første skateboarder til at lande den såkaldte 900. (Et trick, hvor du roterer to og en halv gang i luften)

Vi taler selvfølgelig om den ukronede konge af skateboarding, Tony Hawk, også kendt som "The Birdman".

Ville ikke lade skating dø

Efter et liv i rampelyset med en høj indkomst sluttede det brat for Tony, da skateboarding led en pludselig død i starten af 90'erne. Mens mange professionelle skatere fik sig normale jobs, afviste Tony at smide håndklædet i ringen, og dannede med sammen med Per Welinder mærket "Birdhouse Skateboards". Da skateboarding kom tilbage til live efter et par år i mørket, var Birdhouse klar til at blive rullet ud.

Birdhouse Skateboards fik succes, og resten er historie - siden da har Tony Hawk formået at etablere sig selv som et ikon indenfor skateboarding, blandt andet på baggrund af en utroligt populær serie af spil til diverse konsoller

Tag et Birdhouse med i en 900?

Vi har lige modtaget den nye linje af skateboards fra Birdhouse. De nye komplette kommer i tre forskellige niveauer: Stage 1, Stage 2 og topmodellen Stage 3.

Stage 3 boardet har højkvalitets dele som ABEC 7 kuglelejer, hårde og holdbare hjul (100A) og et deck lavet af 7-lags canadisk ahorn. Du vil umiddelbart have nogle udfordringer med at lande 900'eren, men med Stage 3 boardet fra Birdhouse er det helt sikkert muligt. Øvelse gør mester, og måske du en dag vil kunne lande en 900 i en alder af 48 - Som Tony Hawk i denne video.

Ny linje af entry-level boards

Ved siden af Birdhouse Skateboards, har Tony Hawk også lanceret hans egne entry-level signatur boards under navnet Tony Hawk Skateboards.

Tony Hawk Skateboards er perfekte til begyndere, som rækker fra både unge til voksne. Boardene kommer i serierne 180, 360 og 540. Alle tre serier har fedt design og gode materialer, som er passende til begyndere. Hjulene er lidt blødere, og egner sig derfor bedst til kørsel på et grovt underlag.

Check alle de nye modeller fra Tony Hawk Skateboards ud her.

Relaterede produkter