×
MENU
  Tilbage

“At bekæmpe HIV er selvfølgelig noget, som vi vil støtte”


Copyright: Expeditie Junior

SkatePro har doneret en masse skøjter og et stunt løbehjul til en giveaway konkurrence afholdt ved et velgørenheds-race i Holland.

Tidligere på sommeren besteg mere end 50 børn Zijpenberg bjerget i Holland. De gjorde det så mange gange som muligt for at indsamle penge til at redde spædbørn i Afrika fra at blive inficeret med HIV. Orange Babies, som velgørenhedsorganisationen hedder, hjælper gravide HIV-inficerede kvinder med at forhindre, at de transmitterer virussen videre til deres babyer.

Børnene som besteg bjerget, indsamlede fantastiske £12.726 euro, hvilket ifølge Merel Bontenbal fra Orange Babies, vil gøre en kæmpe stor forskel.

"Med dette beløb kan Orange Babies redde mindst 127 babyer. For hver100 euro kan vi beskytte en baby fra at blive inficeret med HIV," siger hun.

SkatePro som sponsor

SkatePro sponsorerede en masse rulleskøjter og et stunt løbehjul til priser som, ifølge Merel Bontenbal, motiverede børnene til at skubbe dem selv en smule mere.

"Dette er et projekt, som vi er rigtig glade for at støtte. At bekæmpe HIV er selvfølgelig noget, som vi gerne vil støtte. Vi har en masse kunder i Holland, og vi ved, at de elsker at stå på rulleskøjter og køre stunt løbehjul," siger PR Manager, Daniel Nesterowicz Clausen fra SkatePro.

Du kan læse mere om Orange Babies her.

Relaterede produkter