×
MENU
  Tilbage

Bernardo: Jeg har store forventninger til Winterclash 2018

Dette års Winterclash er lige om hjørnet, og rundt om i hele verden venter blading commynityet spændt på, at eventet skal begynde. SkatePro team riders har det på samme måde, og i år vil SkatePro også være repræsenteret af en pop-up shop under Winterclash.

En af de team riders,som er rigtig spændt på Winterclash 2018, er Nicolas Bernardo fra Frankrig. Vi satte os ned med ham for at tale om nutiden, fremtiden og hans forventninger til eventet.

Så Nicolas, hvad sker der i din karriere lige nu?

"Jeg kunne ikke være gladere for min karriere lige nu. Der sker en masse ting. En af de vigtigste ting er, at jeg i December 2017 var til en audition for Cirque Du Soleil Crystal Showet i Canada, Montréal, og denne audition gik rigtig godt. For en uge siden udgav jeg nogle rulleskøjte clips filmet af Leon Perrin, og jeg fortsætter med at filme for at lave et større edit for Trigger Skate, SkatePro og Amscas," siger Nicolas.

Du skal til Winterclash den 16-17. Februar. Hvad er dine forventninger til dette års Witerclash?

"Mine forventninger til Winterclash er altid det samme. For det første er det en mulighed for at se mine venner fra hele verden. Vi mødes for at skate og dele fede øjeblikke. Som altid er jeg også rigtig spændt på at udforske skateparken. Det spot som de bygger er altid kæmpestort og sindssygt, og jeg kan ikke vente med at se, hvad de har forberedt til dette år! Jeg ved, at det bliver en fed konkurrence som altid," siger Nicolas.

Det lyder som om, du er stor fan af Winterclash. Kan du fortælle os lidt mere om, hvorfor det er?

"Winterclash eventet er en af de største konkurrencer, når det kommer til blading. Winterclash er en hyldest til agressive blading. Alle bladers fra hele verden har chancen for at blive genforenet under den her konkurrence. Vi har chancen for at møde legenderne inden for vores sport, især i år, hvor der er en for vild riderliste. Det bliver den sygeste udgave, og jeg er rimelig sikker på at eventet bliver spot on i år - som altid. Winterclash arbejder så hårdt for at promovere vores sport på den bedst mulige måde og har gjort det i mange år," siger Nicolas.

Der er ni team riders som repræsenterer SkatePro i dette års Winterclash. Hvordan har du det med at være en del af dette team?

"At skate for SkatePro er en stor fornøjelse, og teamet er rigtig godt - Meget venlige. Jeg er rigtig glad for at SkatePro stoler på mine skating skills, og at de tillader mig at repræsentere dem under alle de blading events, som jeg deltager i. Jeg forsøger at promovere brandet på den bedst mulige måde ved at poste billeder og Clips. Overordnet set tror jeg også at SkatePro hjælper vores sport, idet de investerer så meget i udviklingen af vores sport," siger Nicolas.

Her hos SkatePro ønsker vi seerne og deltagerne i Winterclash et godt og mindeværdigt event. Hvis du skal deltage i Winterclash, opfordrer vi dig til at svinge forbi SkatePro's pop-up shop på eventet. SkatePro er også sponsor af "Most Creative Trick Award" til Winterclash 2018, og vi glæder os til at se kreativiteten hos alle bladers derude.

Relaterede produkter