×
MENU
  Tilbage

Nyt Edit: Det her er en god skatepark

I Danmark, hvor Anders Hauerholt bor, er det koldt, snefyldt og blæsende på denne tid af året. Ikke just de optimale forhold til at være kreativ på forskellige skate spots ude på gaden. Det er derfor Anders' seneste edit er filmet indendørs i forskellige skateparks rundt om i Danmark.

Når du ser dit edit igen, hvad er dit favorit trick så?

"Det er nok det sidste trick - det er fra et hjørne af skateparken Urban StreetZone i Brande, hvor nogle af tricksene er optaget. Det var et trick, som vi havde talt meget om siden dette spot er ret vildt og virkelig kræver, at du går all-in. I den her sport kan du have gode og dårlige dage, og dagen med denne optagelse var en rigtig god dag," siger Anders.

Du kalder den "park edit". Hvad får en skatepark til at skille sig ud ifølge dig?

"For mig er en god skate park én, hvor du kan tænke ud af boksen og skabe linjer og tænke kreativt. Parken i Brande tilbyder gode muligheder for dette, idet ramperne er placeret meget tæt på hinanden - i andre parker, hvor dette ikke er tilfældet, må du bare tænke endnu mere ud af boksen," siger han.

Hvad har 2018 at tilbyde for dig, når det kommer til blading?

"Altså - Jeg er "hjemme" på mine Remz, har købt en masse nyt udstyr til at filme og en ny PC, så jeg kan redigere alt bedre, og jeg kan gøre det selv. Så jeg glæder mig bare til et år med endnu mere blading og at forbedre mig endnu mere! Lige nu tænker jeg, at mit niveau er okay - men jeg er altid interesseret i at forbedre mig! Så mine planer for 2018 er bare at komme i gang med at filme så meget som muligt og at tage til så mange events som jeg kan - både i Danmark og i resten af Europa. Selvfølgelig skal jeg også til Blading Camp i Malaga," siger Anders.

Her til sidst Anders, hvilket setup kør du med i øjeblikket?

"Jeg bruger i øjeblikket Remz 2.0 med Ground Control Featherlight 3 frames og Gawds Franky Morales Rolex hjul med GoProject kuglelejer. Mine grindhjul er også fra Gawds. Jeg har kørt med Featherlight frames før, og jeg er generelt meget glad for det. Efter at have kørt Valos i et år, skiftede jeg tilbage til Remz. Jeg har foretaget nogle ændringer på dem såsom et V-cut og et spænde," siger Anders.

Relaterede produkter