×
MENU
  Tilbage

De vildeste løbehjul du har set

Vi tog til verdens største messe for sportsartikler, ISPO for at tjekke nogle af de nye løbehjuls-modeller ud, som rammer gaderne og parkerne i 2018/2019.

2018/2019 versionen af Madd MGP VX8 Team Scooter fra Madd Gear har fået en masse opgraderinger, som har gjort løbehjulet endnu vildere end 2017-versionen.

En af de mest betydningsfulde opgraderinger er decket. Madd Gear har valgt at lave decket på VX8 Team Scooter svimlende 11.4 cm bredt. Dette tillader køreren at lave alle de fede next-level-tricks.

Derudover har Madd Gear valgt at udstyre løbehjulet med et par 120 mm Fuse Core hjul. Sammen med den proprietære polyurethan gummi blanding giver denne opgradering dig et super holdbart og hurtigt hjul.

Disse to funktioner er kun er par af de opgraderinger som Madd Gear har foretaget på VX8 Team Scooteren 2018/2019.

Hvis du ikke har set videoen ovenfor, sørg for at tjekke den ud for at høre alt om resten af opgraderingerne.

Du kan finde den nye Madd MGP VX8 Team Scooter lige her.

Kør som de professionelle

En masse rigtig fede opgraderinger og bedst af alt: til den samme pris som VX7'eren. Disse er nogle af hovedpunkterne, når det kommer til brandet new Madd MGP VX8 Pro Scooter 2018/2019.

Endnu en gang sætter Madd Gear en ny standard for både kvalitet og specs med det nye Madd MGP VX8 Pro Løbehjul.

2018/2019 modellen har en masse opgraderinger som imødekommer kravene hos enhver rider.

Madd Gear har valgt at gå hele vejen med den nye VX8 Pro, og dette betyder, at du finder et par 110 mm solide Corrupt Cores som kører på MGP's proprietære polyurethan blanding. Detgiver dig et sæt hjul som er holdbare og hurtige, hvilket er godt, hvis du gerne vil tage tingene til det næste niveau.

Derudover har løbehjulet et nice og bredt 11.4 cm deck udstyret med headtube cutout og downtube indlæg og deck blocks.

Tjek vores interview med Axel fra Madd Gear ud i videoen ovenfor for at høre om alle de opgraderinger, der er lavet på Madd MGP VX8 Pro løbehjulet 2018/2019.

Gode nyheder: Madd MGP VX8 Pro Scooter 2018/2019 kommer på lageret i vores shop. Tjek det ud her.

Mens du er i gang, så tjek vores store udvalg af løbehjul og dele fra Madd Gear ud her.