×
MENU
  Tilbage

Black Crows Freeride Ski slår til igen

I et par år nu har vi været heldige at deltage i ISPO Munich, og hver gang har vi haft det super sjovt med at møde nogle virkelig fede brands. Dette år holdt vi traditionen tro og slog et smut forbi Black Crows stand for at få indsigt i deres nye ski og gear modeller som, for at være ærlig, er lige til at forelske sig i ved første blik.

I deres stand fangede vi Julien Lafforgue fra Black Crows, som gav nogle saftige detaljer om den nye Corvus model og nye forbedrede Camox Freebird (og når vi siger forbedret, mener vi forbedret!).

De nye Corvus Freeride ski er fristende med tilføjet rocker i tip og tail til at give dig bare den lille smule flex du har craved efter til at rock the curves i pulveret og tage noget af trykket væk, når du drejer.

Når det kommer til Camox Freebird skiene, er det værd at nævne, at Black Crows har formået at skære 400 gram af skiene med deres nye mold og resten vil følge.

Marlin Westerberg, købmandschefen for Black Crows gav os også et sneak peek ind i deres nye isolerede stilarter, som med sikkerhed er værd at tjekke ud.

Sørg for at du tjekker vores store udvalg af ski og vintertøj fra Black Crows ud her.

Relaterede produkter