×
MENU
  Tilbage

Mankind BMX: Turning Passion Into Completes

CHRISTOPH HUBERS KÆRLIGHEDSHISTORIE MED BMX BEGYNDTE I DE TIDLIGE 80'ERE, OG DET HAR VÆRET REN PASSION LIGE SIDEN. NU ER PASSIONEN 'KOMPLET'!

Mankind Bike Co's historie er en af de success-historier, som alle elsker. Efter 20 år som en passioneret og talentfuld BMX-rider startede grundlæggeren Christoph Huber brandet tilbage i 2004.

Indtil for nyligt har Mankind fokuseret på dele og beklædning i høj kvalitet, men denne sæson...wait for it...har de endelig lanceret completes. Den bedste del er - det er en bred line som egner sig til alle niveauer af skills. Ligesom alt andet der gøres den første gang, har Mankind sat al deres passion og ekspertise ind for at bygge de rene BMX-cykler i høj kvalitet, som vi alle har ventet på.


Photo by: Hans Fredrich

"Vores hovedmål var at skabe friske, clean cykler med de bedst mulige specs og den mest ideelle geometri for at have det sjovt med at køre på vores cykler. Jeg har altid ønsket at skabe mine egne completes under Mankind brandet, så det var et logisk næste step. Jeg elsker virkelig at designe komplette cykler på den konceptuelle og tekniske måde. Min grafiske designer Peter Keller fra Menschlabor.info hjalp mig med at få den rette feel og grafikken", siger grundlægger Christoph Huber.

Kørende siden 80'erne

Lige siden han fik sin første BMX-cykel i 1983 har Christoph været hooked på sporten. I 1987 rejste han til konkurrencer rundt om i verden, og i 1993 startede han sin første business i BMX og fortsatte med at arbejde i BMX-industrien med distribution.

Alle disse år med sved, blå mærker og kærlighed skinner igennem på de nye Mankind completes.


Photo by: Hans Fredrich

“Jeg tror, at min kærlighed og begejstring for BMX altid har været med mig og givet mig krafterne og målrettetheden til at gøre, hvad jeg gør. Vores 2019 Complete Bike Line viser og reflekterer al erfaringen, passionen og kærligheden til BMX, som jeg har samlet siden, vi startede Mankind Bike Co. for over 13 år siden og endda før det," siger han.

Vi glæder os til at få Mankind Completes i huset, og indtil da kan du tjekke modellerne ud og forudbestille her.

Relaterede produkter