×
MENU
  Tilbage

Winterclash 2018: En fejring af aggressiv blading

"Tre dage pakket til randen med noget af det bedste blading i verden." Det er sikkert, det svar du får, hvis du spørger en af de 1500 deltagere til dette års Witerclash, om hvordan eventet var.

Men Winterclash 2018 handlede ikke blot om konkurrencer og at lave bangers, men også om kærligheden til aggressiv blading. En af de unikke ting, som foregik dette år var diskussionspanelet med legender såsom Arlo Eisenberg, Jon Julio og Chris Haffey. Dette panel handlede om deres karriere, projekter og historier om events, firmaer og edits som ændrede blading for altid.

Men det handlede ikke kun om fortiden. Panelets diskussion " “Keeping blading alive, hooray” tog fat i spørgsmålet om fremtiden for aggressiv blading, og om der kommer til at være et nyt boom, som vi oplevede det i 90'erne.

Begge paneldiskussioner vil blive husket og gav en unik indsigt ind i verden af aggressiv blading.

Derudover efterlod panelet os med en gensidig forståelse af, at aggressiv blading måske ikke er på sit peak (hvis du taler om mainstream bevidsthed), men at den har med sikkerhed aldrig været bedre, hvis du kigger på den ting, som betyder mest, sporten selv. Dette er alt sammen takket være de bladers, som bliver ved med at refinere tricksene og som er med til at tage aggressiv blading til det næste niveau.

Nye brands

En anden ting som vi var rigtig glade for ved dette års Winterclash var tilstedeværelsen af de tre nye blading brands: 50/50, Reign og sidst men ikke mindst Them Skates, som er ejet og drevet af den legendariske blader Jon Julio.

For første gang nogensinde havde SkatePro også en pop-up shop ved Winterclash. Vi var overvældet af alle de positive vibes, som vi fik fra alle der besøgte os til eventet. Sammen med vores riders som deltog i konkurrencerne havde vi det super sjovt med at fejre vores passion for aggresiv blading.

Hvis du ikke har set vores video fra Winterclash endnu, sørg da for at tjekke den ud (den er lige ovenfor).

Relaterede produkter