×
MENU
  Tilbage

Say hello to Them Skates

Jon Julio er en af legenderne indenfor aggressive skating. Den amerikanske entreprenør har været involveret i blading gennem mange år, og har været et af ansigterne udadtil hos det nyligt lukkede Valo Skates, som blev produceret af Roces.

Det tog ikke længe for Jon Julio, før han var klart med et helt nyt projekt: Them Skates.

Det er faktisk et mærke, som Jon Julio har arbejdet på i noget tid, og han har investeret en stor del af hans opsparing i mærket. Faktisk hele hans opsparing, hvilket han fortæller i et nyligt interview han lavede med blading podcasten “Mushroom Blading”.

Næsten klar

Them Skates er næsten klar. Specifikationerne samt billeder af produkterne er blevet lagt online, og deres skates er allerede klar som preorder - også hos os, SkatePro. Siden der kun er blevet produceret 1000 par på verdensplan, vil en preorder umiddelbart være en god idé, hvis du ønsker at få fat på Them Skates.

Them Skates er et remake af en rulleskøjte kaldt Sabotage, som blev produceret af Ultra Wheels for 20 år siden. Jon Julio rejste til Kina, hvor han fandt den fabrik, som oprindelig producerede Sabotage modellen.

I “Mushroom Blading” forklarer han hvorrdan han fandt denne "diamond in the rough", som han begyndte at arbejde på.

Genskabningen af den gamle model bygger på samme teknologi, men med nogle modifikationer som gør dem konkurrencedygtige med de modeller, som man ellers finder i 2018. Rulleskøjten kommer lige ledes med et UFS-system, som gør dem kompatibel med stort set hver eneste frame på markedet.

Skaterne siger velkommen til Them Skates

Man er heller ikke i tvivl om folks forventninger, når man spørger omkring i fællesskabet:

James Towers skriver:

“Jeg har dyb respekt for JJ. At han lægger alle hans penge hvor hans mund er, er virkelig fedt. Jeg håber, at industrien kan og vil ændres til det bedre, hvis vi støtter det første rigtige Blader-ejede mærke. Respekt!”

Daniel Naron skriver:

“I første omgang var shockeret over Valo's død. Så shockeret, at jeg ikke læste "mellem linjerne" og opdagede de 4 punktumer i slutningen af det hele. Valo viste mig en side af mig selv, som jeg lagde på hylden i mine yngre dage. Valo er nok væk, men hvis du spørger mig hvem den "ægte" Valo er, så er det hr. Julio. Det er måske et andet navn og nogle andre farver, men han er stadig med os.”

Relaterede produkter