×
MENU
  Tilbage

'Vent, hvem?' Hvis navn er på dit board?

Et par nye skateboards fra Blind er lige ankommet med friske og sprøde grafikker, inspireret af det smukke landskab omkring os... og med nogle navne på dem. Check hvilke her!

Hvis du har skatet gennem længere tid, så ved du, at diverse mærker udgiver decks som hyldest til deres team kørere. Hvis du har skatet gennem længere tid, så bør du også vide hvem disse skatere er.

Det er dog ikke nødvendigvis altid casen. Så hvis du er kommet forbi de funky, farverige designs fra Blind på hjemmesiden og har undret dig over hvem navnene på grafikken, så læs videre.

Blind udgav deres landskabs-serie som en hyldest til tre af deres team riders, hvis navne er inkorporeret i grafikkerne på decksne. TJ Rogers, Micky Papa og Kevin Romar.

Udover at se fantastiske ud, så er decksne lavet af 7-lags Hybrid ahorn, i et mix af Hardrock og Canadisk ahorn. Sammen med epoxy-limen giver dette dig et let og stift deck. Lad os gå videre med detaljerne.

Hænderne op for TJ Rogers

Det første deck er med navnet TJ Rogers, og et bjerg/alene ulv landskabsdesign, primært i lilla farver (umiddelbart inspireret af den canadiske ødemark siden Rogers er født i Ajax og boede i Whitby, Canada).

TJ blev officielt pro for Blind efter at have været med i Blinds sjette video 'Damn'. På trods af hans kun 26 år på bagen, er han en meget vis mand siden hans motto lyder 'Loving Life to the fullest', hvilket han selv sørger for at gøre.

Det kan man bestemt også se ud fra hans resultater, da han blandt andet fik en 4. plads til Tampa Pro finalerne. Inspireret? Find TJ Rogers' Blind deck her.

Micky Papa - Skateboard-troldmanden

Næste skater i køen er Micky Papa og hans Vancouver blå/grønt inspirerede deck. Ud fra dette er det nemt at gætte, at Micky er fra Vancouver. Blind's team side kalder Micky en teknisk troldmand, med massere af kontrol over hans board. På hans officielle Facebook side, under hans biografi har han skrevet:

"Jeg elsker skating. kvinder og musik. Jeg er en simpel mand. Det er alt jeg behøver..."

Har du noget Micky Papa i dig? Hvis du har, så kan vi i det mindste tilbyde selve boardet.

Flyvende lyde af Kevin Romar

Sidst men ikke mindst har vi dette lysegrønne, CA city landskab med Kevin Romar's navn på decket. Opvokset i Cypress, Californien, Romar er ikke bar en pro skater, men også musiker. Han er den officielle DJ for den kendte rapper Hopsin. Kevin er kendt for at tage gaps som har han vinger til at flyve over dem, og samtidigt smide nogle fede beats når han ikke er i luften. Køb hans board hos os, SkatePro.

Relaterede produkter