×
MENU
  Tilbage

Tænk som et løg og hold dig varm i kulden

Kender du den hemmelige ingrediens bag en perfekt dag på løjpen? TÆNK SOM ET LØG!! Den rigtige påklædning er vigtig, når du skal have en sjov dag ude i sneen. Det gælder om at klæde dig i lag - Læs vores guide, og lær hvordan du holder dig varm og tør ude på pisten.

Inderste lag

  1. Falke Mens Longsleeved Shirt
  2. Falke Mens Long Tights
  3. Falke SK4 Wool Mens Ski Socks

Dit inderste lag skal være lavet af materialer, der sørger for, at sved kan blive ledt væk fra din krop. Dette er med til at sikre, at du ikke bliver kold og fugtig, hvilket alle skiløbere ved at værd at undgå. Vi anbefaler, at du vælger et sæt skiundertøj, der er produceret af enten et syntetisk stof, merino uld eller silke.

Midterste lag

  1. Ortovox Piz Boval Swisswool Mens

Mellemlagets formål er at regulere temperaturen. Mellemlaget består af et eller flere stykker tøj - eksempelvis en fleecetrøje eller en isolerende “mellemlags” jakke. Mellemlaget gør, at du kan justere temperaturen ved at tage tøj af eller på. På den måde undgår du både at blive gennemblødt af sved, når du kører opad bjerget, såvel som at fryse på vej ned ad pisten igen.

Yderste lag

Burton Gringo Mens Beanie

Picture Naikoon Ski Jacket

Black Crows Manis Gloves

Picture Naikoon Ski pants

Yderlaget fungerer som en åndbar skal, der kan beskytte dig, hvis det bliver dårligt vejr. Du kan enten vælge at bruge en soft shell eller en hard shell. Soft shell jakken er skabt til godt vejr og er vandafvisende, men den er ikke vandtæt. En hard shell jakke og bukser er skabt til at holde dig tør og varm ude i sneen og kan modstå både vind, regn og sne.

Relaterede produkter