×
MENU
  Tilbage

Lucky Lunar: Superior in look and performance

Gør dig klar til den nye løbehjulssæson med disse fede hjul fra Lucky. Disse bad boys får ikke kun dit løbehjul til at stå ud fra mængden, men giver dig også en af de bedste køreoplevelser, som du nogensinde har følt.

Et frisk par hjul vil gøre en kæmpe forskel, om du kører park eller street. Det handler alt sammen om muligheden for at opretholde farten, når du ønsker at give alt hvad du har.

Et hjul som intet andet

Det er her, hvor Lucky Lunar kommer ind i billedet. Disse episke hjul vil give dig den fart og det greb, som skal til, alt takket været Luckys Rebound teknologi, som sikrer dig et hjul af bedste kvalitet.
Med hollow-core konstruktionen er Lucky Lunar hjul de letteste fra Lucky. Så hvis du kigger efter et let hjul til dit park eller street setup, vil et Lucky Lunar hjul helt sikkert være godt til det.

Det er ikke uden grund, at dette hjul er blevet en favorit blandt pro kørere som Cody Flom og JonMarco Gaydos, som begge har deres egen signatur version af Lunar hjulet.

Hele vejen igennem

Designet på Lucky hjulene handler alt om fede mønstre. Lige meget hvilken slags grafik du er til, vil du være sikker på at finde et design der matcher dine præferencer, samtidigt med, at du får et hjul som vil holde hele vejen igennem de udfordringer, som du finder dig i.

Derudover har folkene bag Lucky også valgt at give os mulighed for at vælge mellem forskellige farver af urethan, så man kan skille sig ud af mængden.

Du kan finde det fede udvalg af Lucky Lunar hjul lige her.

Relaterede produkter