×
MENU
  Tilbage

Når du drømmer om ski, drømmer du om dette

Foto af : Völkl

Er det tid til at udskifte dine ski, støvler eller bindinger? Eller måske har du taget et skridt op af niveau-stigen og har nu brug for noget nyt udstyr, der kan udvikle dig yderligere?

Ligemeget hvilket grundlag, der har bragt dig her til, så vil ski hardwaren i denne artikel gøre tricket. Vi har nøje udvalgt dét high-end udstyr til skiløberne, som vi mener kan tage deres game til det næste niveau.

Lad os starte med skiene.

Völkl skiene, som vist til venstre, er samme type ski som de professionelle apline ski-løbere bruger. Modellen kommer med rMotion2 12 GW race bindinger, der er optimeret til høj hastighed.

Skien til højre fra Black Crows er en af de bedste ski på markedet, hvis går efter en model, som er egnet til både on- såvel som off-piste. Den delvise twintip-konstruktion kombineret med den brede talje gør dem især gode til erfarne skiløber, der gerne vil udforske hele bjerget. Disse ski kommer uden bindinger, hvilket giver dig mulighed for et set-up, der er skræddersyet dine behov.

High-end støvler, som de to set nedenfor fra hhv. Salomon og Dalbello, tager dit udstyr til det næste niveau. Begge modeller er ret stive i støvlen, men der er blevet gjort en stor indsats for, at de samtidig skal være behagelige at have på.

Begge støvler har en 'gå/ski' kontakt, som støvlerne mere behagelige at gå rundt i når man ikke befinder sig på bjergsiden. Mens støvlen fra Salomon er god til både on- og off-piste er Dalbello støvlen primært tiltænkt off-piste kørsel.

Nedenfor ses to forskellige bindinger fra mærket Marker, der producerer nogle af de mest velkendte bindinger på planeten. Jester 16 ID er en super stabil binding, der er rig på specs, og samtidig forhindrer at skiene falder af når du manøvrerer hårdt.

Selv om Kingpin 13 egentlig er beregnet til touring er der alligevel en lighed mellem den og de 100% tiltænkte on-piste bindinger, idet de begge har en meget effektiv kraftoverførsel. Tåsystemet tillader et hurtigt step-in lige meget hvilke forhold du befinder dig i.

Relaterede produkter