×
MENU
  Tilbage

Power(bank) To The People!

Hos SkatePro elsker vi actionsport. Vi kender alle sammen til hvor irriterende det er, når ens telefon dør for strøm midt i en session. Dette er derfor vi bringer dig - SkatePro Powerbanken!

Alt er perfekt, dine tricks er lige i skabet, og solen skinner. Dine kammerater er ekstatiske, og er klar til at filme. Dette indtil, at din telefon løber tør for strøm. Et mareridt! Du kan dog forblive rolig, for vi skal nok dække dig ind. Alle os fra SkatePro har været der, og det er grunden til, at vi har bestemt os for at lave en powerbank.

Lille, praktisk, og passer stort set hver telefon

For alle os der er vilde med actionsport vil denne lille energikugle, eller firkant for at være mere præcis, garantere dig den ekstra strøm du aldrig ved hvornår du får brug for. Den er lille nok til at være i din lomme, og har et universal-stik, som passer til både Android og iPhones, uden nogen irriterende kabler.

Nem og med flere genopladninger

Når du er i din zone, med den bedste sang at skate til i ørene, vil du være sikker på at din mobil ikke dør lige foreløbigt. Det er tilmed rigtig nemt at genoplade, bare sæt den til at lade med din USB-lader. Den kan lades op mere end 500 gange, så der er strøm til mange sessions frem over.

Få din her !

Relaterede produkter