×
MENU
  Tilbage

Tips for the summer longboarding season

Kom på et longboard og shred gaderne! Hvis du mangler et nyt, ønsker noget forandring, eller måske skal have dit første, så har vi lavet en kort video, som vil hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Med det sagt, så lad os hoppe direkte videre til nogle konktrete bud på hvilket board, som vil være fint at vælge i de forskellige kategorier, som vi har. Og vinderne er....

cruiser LONGBOARDS

Det første board vi har fundet er det fedeste cruiserboard, som vi har pt. - Sector 9 Merchant.
Dette board repræsenterer pintail cruisers rigtig godt. Eksekveringen er lige ledes super fed, som man altid kan forvente af Sector 9, der er kendt for høj kvalitet og mange år i branchen.

carving LONGboards

Hvis vi skal udvælge et carving longboard, så er det Arbor Timeless longboard.
Boardet er et surf-inspireret pintail board, som er optimeret for perfekt stabilitet i høj fart. Disse boards er lige ledes bedre for miljøet, da Arbor forsøger at producere deres boards med så lav indflydelse på miljøet som overhovedet muligt.

Freestyle longboards

På freestyle-fronten har vi BTFL Debby longboard. Grunden til at vi vælger dette er, at det fungerer godt til cruise, freeride, dance, og er selvfølgelig ekstra fedt til freestyle. Man kan altså det meste med dette board, og lige i dette tilfælde har vi valgt versionen, som er designet med henblik på piger.

Freeride LONGboards

Hvis du er mere til freeride, så er Mindless Voodoo Makali Downhill longboard noget for dig. -Dette longboard har en moderne freeride form, med en form der har nogle af de samme karakteristiske kendetegn som med et normalt skateboard. Dette board vil også være godt til downhill longboarding (hvis fart altså er hvad du ønsker).

Dancer longboards

Der er kun en ting vi kan sige i forhold til vores førstevalg på dette område: hvis du vil have det bedste board, noget creme de la creme, så skal du vælge Loaded Tarab Dancer longboardet. 'Nough said!

Vi har også boardet Elixir Magic, som har et fedt symmetrisk deck, og kommer med rigtig gode dele, alle af høj kvalitet. Prisen på dette board er lidt lavere, så det er lidt nemmere at hoppe på for de nye kørere.

***

Nu hvor du er blevet guidet til valg af longboard, så er der ikke nogen undskyldning for ikke at gå videre med det. Husk på, at hvis du har spørgsmål, så kan du altid fange os!

Relaterede produkter